O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

OMÁČKA MULLIGATAWNY PDF Tisk E-mail
Středa, 01 únor 2012
Přejít na obsah
OMÁČKA MULLIGATAWNY
Strana 2

Moc ráda jim. Já vím, je to strašlivá neřest. Moje kamarádka se má: ona nerada vaří, nerada jí, na jídlo se dívá jen jako na formu "paliva", takže ji ke štěstí  (dá-li se "doplňování paliva" tak nazvat) úplně stačí žít na energetických tyčinkách či svalovém mlíku. To já bych teda nemohla!

 

 

 

 

 

 

     Radši nebudu celý den nic jíst, odpoledne půjdu cvičit a spálím (se šíleným vypětím a skoro infarktem) celých 300 kalorií :-)), abych si pak večer mohla dát řízeček a víno a oříšky a kousek nivy  -  v blahu před televizi. Jak nezdravé, že? Proto mi taky váha nezdravé lítá a proto kamarádka vypadá i po čtyřech dětech pořád jako modelka.

 

 

 

 

 

     Moje nejposlednější zamilované a tč. nejoblíbenější jídlo je je indické. Indická kuchyně celkově. Mám doma krásnou českou indickou kuchařku a z ní je i tento recept, co vám dnes napíšu. Jen jsem si ho "trochu" upravila - správně to má být polévka a správně se tam leje ještě spousta vody. Já ale nedělám indickou polévku, já dělám indickou omáčku a věřte: je to neuvěřitelně dobrý! To není normální porce, co si naše rodina nandává na talíře, to přiznávám - naopak, tenhle pokrm dlabeme vesele z korýtek.

 

 

 

 

     Recept je mnohonásobně vyzkoušen a mnohonásobně vám ho doporučuju. Velmi zajímavá surovina  na zahuštění je jogurt. Což je jistě pro indickou kuchyni normální, ale pro Čecha už asi tak moc ne (nebo ano?). Lze tedy recept považovat i za nízkokalorický (žádné zahušťování jíškou), a možná i zdravý (dovolte, abych se při těch porcích...  zasmála).

 

 

 

 

 

 

     Vyzkoušený a opravdu dobrý indický recept mám jen tenhle (jo a ještě znám tandori marinádu, ta je sice taky dobrá, ale zařadila bych ji spíš do kategorie Neutrálně Pozitivní, zatímco níže uvedený recept je rozhodně Pozitivní a stojí za to ho opravdu vyzkoušet!)

 

 

 


 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]