O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...
Kontakty
Napište nám |
Poradna Kudlanky |
Právní poradna |
Související články
- REBARBORA NEBOLI REVEŇ
- CHŘEST - ZELENINA KRÁLŮ
- LETNÍ ZELENINOVÉ VAŘENÍ
- KEDLUBNOVÉ ZELÍ A DALŠÍ LAHŮDKY
- CUKETOVÁ HOŘČICE
- CUKETY ZAS A ZNOVA
- O VAŘENÍ, MAĎARSKÉM PAK ZVLÁŠTĚ
- PÓREK JE ZDRAVÝ (V KAŽDÉ PODOBĚ)
- BRAMBORY PEČENÝ, BYLY SKVĚLE MAŠTĚNÝ
- SALÁT NA ČERVENO
- RATATOUILLE - JAK TO VAŘÍ KRYSÁK
- HOUBAŘSKÁ SEZÓNA
- COLESLAW - SALÁTEK PRVOTŘÍDNÍ
- ZELÍ, ZELÍČKO, NALOŽENÝ MALIČKO...
- KOLOZSVÁRSKÉ ZELÍ
- FAZOLKOVÝ SALÁT S BRAMBORAMI
Přihlášení
Anketa
HOUBOVÉ PLACIČKY |
![]() |
![]() |
![]() |
Pondělí, 28 listopad 2011 | |||
Koupil jsem jedné při návštěvě Polska kilo žampionů (krásně čerstvé, za třicet - no nekup to! ), a stále jich ještě několik v lednici přežívalo. Co s nimi? Tuhle nerudovskou otázku vyřešil následující recept.
(K tomu si dovolím podotknout, při mé návštěvě v Praze jsem je kupoval v Bille na Palmovce za 34 korun kilo. To je rozdíl? Michal)
Ingredience:
700 g žampionů,
Popis přípravy:
Poté vypneme vařič a necháme trochu ochladnout. Sýr i brambory jemně nastrouháme a přidáme k orestovaným houbám. Přidáme vejce, ochutíme solí a pepřem a dobře promícháme. Pokud je těsto řídké, zahustíme je moukou nebo strouhankou.
MÁNEK
No, lidi, co vám mám povídat. My jsme žádné "zbylé žampiony z Polska" doma neměli, ale z těch amerických to bylo dobré taky. Dokonce strašně dobré a já se o to musel s vámi podělit. A protože Vánoce jsou přímo za dveřmi, počítám že by se vám mohlo hodit i pár rad mistra kuchaře Petra Stupky. Nám tady bohužel ne, kapr je tu téměř nesehnatelný, lidi ho nejedí právě kvůli kostem.
Na Mánkově blogu, v kapitole "Jak na to v kuchyni" je však několik videí, jak na to. Tedy - od zabití kapra až po to, jak vyrobit kapra bez kostí. Zkusil jsem, funguje to náramně. A řeknu vám - je to krása - nemuset se bát do kapra zakousnout.
A jako vždycky, přeju vám dobrou chuť Michal Další spoustu receptů najdete v Grilovací kuchařce
|
< Předch. | Další > |
---|