O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...
Kontakty
Napište nám |
Poradna Kudlanky |
Právní poradna |
Související články
- REBARBORA NEBOLI REVEŇ
- CHŘEST - ZELENINA KRÁLŮ
- LETNÍ ZELENINOVÉ VAŘENÍ
- KEDLUBNOVÉ ZELÍ A DALŠÍ LAHŮDKY
- CUKETOVÁ HOŘČICE
- CUKETY ZAS A ZNOVA
- O VAŘENÍ, MAĎARSKÉM PAK ZVLÁŠTĚ
- PÓREK JE ZDRAVÝ (V KAŽDÉ PODOBĚ)
- BRAMBORY PEČENÝ, BYLY SKVĚLE MAŠTĚNÝ
- SALÁT NA ČERVENO
- RATATOUILLE - JAK TO VAŘÍ KRYSÁK
- HOUBAŘSKÁ SEZÓNA
- COLESLAW - SALÁTEK PRVOTŘÍDNÍ
- ZELÍ, ZELÍČKO, NALOŽENÝ MALIČKO...
- KOLOZSVÁRSKÉ ZELÍ
- HOUBOVÉ PLACIČKY
Přihlášení
Anketa
FAZOLKOVÝ SALÁT S BRAMBORAMI |
![]() |
![]() |
![]() |
Středa, 08 červen 2011 | |
INGREDIENCE
500 g malých brambor, sůl,500 g zelených fazolek,2 cibule, 2 stroužky česneku, Cca 4 lžíce olivového oleje, pepř, 1 lžíce citronové šťávy, špetka cukru, 3 lžíce bílého octa balsamico, 2 lžíce nasekané petrželky
POSTUP
1. Brambory omyjeme, oloupeme a poté vaříme 15 min. ve slané vodě. Scedíme, oloupeme a překrojíme. Fazole očistíme, omyjeme a 15 min. vaříme ve slané vodě.
2. Cibuli nakrájíme na kolečka. Česnek rozdrtíme a dohromady s cibulí dáme na rozpálený olej zesklovatět, přidáme brambory, osolíme a opepříme. Několik minut opékáme.
3. Fazole scedíme, necháme důkladně oschnout. Brambory necháme na pánvi částečně vychladnout, přesypeme do mísy a smícháme s fazolkami.
4. Smícháme citronovou šťávu, ocet, cukr, olej a petrželku. Osolíme, opepříme a nalijeme na salát. Před podáváním lze ještě ozdobit petrželkou.
dobrou chuť všem kudlankám AMÁLKA
|
< Předch. | Další > |
---|