O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FAZOLKOVÝ SALÁT S BRAMBORAMI PDF Tisk E-mail
Středa, 08 červen 2011

Tak snad tuhle další "morovou ránu" přežije většina nás ve zdraví... Věřím, že čistota a dodržování hygienických předpisů nám pomůže zbytečně nezmatkovat. Pro dnešek jsem si pro vás připravila jídlo zdravé, ze zeleniny a plné potřebné vlákniny. Mj. je to dobré samo i jako příloha... Tak si nechte chutnat!

 

 

 

 

 

 

INGREDIENCE

 

500 g malých brambor,  sůl,500 g zelených fazolek,2 cibule, 2 stroužky česneku, Cca 4 lžíce olivového oleje, pepř, 1 lžíce citronové šťávy, špetka cukru, 3 lžíce bílého octa balsamico,

2 lžíce nasekané petrželky

 

 

POSTUP

 

1. Brambory omyjeme, oloupeme a poté vaříme 15 min. ve slané vodě. Scedíme, oloupeme a překrojíme. Fazole očistíme, omyjeme a 15 min. vaříme ve slané vodě.

 

2. Cibuli nakrájíme na kolečka. Česnek rozdrtíme a dohromady s cibulí dáme na rozpálený olej zesklovatět, přidáme brambory, osolíme a opepříme. Několik minut opékáme.

 

 

 

3. Fazole scedíme, necháme důkladně oschnout. Brambory necháme na pánvi částečně vychladnout, přesypeme do mísy a smícháme s fazolkami.

 

4. Smícháme citronovou šťávu, ocet, cukr, olej a petrželku. Osolíme, opepříme a nalijeme na salát. Před podáváním lze ještě ozdobit petrželkou.

 

 

dobrou chuť všem kudlankám

AMÁLKA

 

 

 

 

Komentáře (1)add feed
jo, hzelené fazolky... : al�k punt�k
ovšem nejlepší jsou na kyselo a k tomu karbanátek...mňam
červen 09, 2011 11:48
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]