O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...
Kontakty
Napište nám |
Poradna Kudlanky |
Právní poradna |
Související články
Přihlášení
Anketa
HOUSKOVÉ KNEDLÍKY Z HOUSEK |
Úterý, 29 březen 2011 | |||||||
Tak jsem uvrtala "NČ", aby nám všem předestřel své houskové knedle, výhradně z housek robené. Dokonce jsem dostala i fotku... Ale současně i trochu vynadání, neb se mu při našem povídání prý "mírně" převařily... Tak, přátelé, tady máte další recepis - a kdo z vás přihodí jiný, nový?
Sem kouk na fotku, ale i sem jich už 8 sež*al. Nevyšly tentokrát. Ale to kvůli TOBĚ nevyšly! Sem se zakecal, vony se dovařily, vypnuly, byly v tý chladnoucí vodě nejmíň vo 10 minut dýl. To chce vyndat ihned. Takže se mi svině voslizly na vrchu. Ale sou fakt dobrý, jen nevypadaj příliš vábně.
Pevnější, ale to sem už psal. Podle toho jak máš velkej hrnec (já HO mám malej). Klidně 10 až 12 housek či rohliků na kostičky. Prd do mísy, na to 3 vejce, hrst nahrubo nasekaný petrželky, krapet sole, a asi 1.5 dcl mlíka - s tim mlíkem pozor, raději dávej mlíko nadvakrát, a přitom hlídej ať je těsto tuhý! Kdybys to s mlíkem přepískla a měla těsto bahno, je to naho*no, dá se to ale spravit polohrub moukou nebo dalšíma rohlikama.
Pak to hnětu rukama tak 5 minut, upatlám dvě šišky a vodložim, po 5ti minutách je vobrátim.
Mezitim dám vařit posolenou vodu a dyš se vaří, tak do ní prdnu ty šišky a nastavim vaření 20 minut. Semtam (třeba po 7mi minutách) šišky vobrátim. Po přesně 20ti min. vylovim a pokrájim tenkou nití. Do mísy vodkládám rozhozený vod sebe, neslepený, aby už nedocházely. to je všecko.
Někdy to zkusim ještě podle jinýho návodu. Ten byl uplně stejnej jak muj, ale kostky housek nebo rohliků se ještě předtim prosmáhnou dozlatovohněda na pánvi na voleji. To by taky mohlo bejt ok...
Tak dobrou chuť, Pepa
|
< Předch. | Další > |
---|