O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...
Kontakty
Napište nám |
Poradna Kudlanky |
Právní poradna |
Související články
Přihlášení
Anketa
SEKANÁ |
Středa, 09 březen 2011 | ||||||
Strana 2 z 2
Ale abych se vrátil k vaření - co takhle sekaná?
Já myslím, že to je další z jídel, o kterých se dá říct - kolik domácností, tolik receptů. Zkusil jsem se podívat na recepty americké, snad jen pro zajímavost, protože dávat sem nějaký obyčejný recept na sekanou, by byla urážka.
Tak tedy, v Americe se sekaná dělá téměř výhradně z hovězího, a to co nejlibovějšího. Protože výsledek je nutně suchý, musí se to něčím dohnat.
Buď rajským protlakem, který se míchá do masa, nebo třeba nastrouhanou mrkví, sýrem, mlékem, případně barbecue omáčkou nebo kečupem, a tím se to celé polije.
Když použijete omáčku na špagety, je to italská sekaná. Protože to samozřejmě nedrží tvar, doporučuje se to péct v misce.
Protože receptů na sekanou je tolik, tolik, tolik moc, vyhlašuju tady veřejnou anketu na recept na sekanou.
A jako vždy vám přeju dobrou chuť, Další spoustu receptů najdete v Grilovací kuchařce
|
< Předch. | Další > |
---|