O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...
Kontakty
Napište nám |
Poradna Kudlanky |
Právní poradna |
Související články
Přihlášení
Anketa
LASAGNA, ŠPAGETY A VŮBEC TĚSTOVINY |
Středa, 09 únor 2011 | ||||||
Strana 2 z 2
Zmínil jsem tu o Marinara sauce, Námořnické omáčce. Co to je? Jednoduchost sama: Námořnická omáčka je všestranná a základní omáčka na těstoviny, stejně jako na maso a mořské plody.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie: (můj neumělý překlad)
Marinara (námořnická) omáčka je dnes italsko-americká červená omáčka obvykle vyrobená z rajčat, česneku, bylinek (např. bazalky), a cibule. Nicméně je mnoho variací. Některé z nich používají krom oliv ještě kapary a koření.
Ingredience:
Příprava:
Rozehřejte olej v kastrolu, přidejte cibuli a česnek a osmahněte do průsvitna, asi 5 minut. Přidejte rajčata, oregano, cukr a bazalku a dusíte až to zhoustne za občasného míchání asi 1 hodinu. Dochuťte solí a pepřem.
A jako vždycky vám přeju dobrou chuť Michal, v kuchařkách se mi říká Drobek.
Tady je jedna přímo moje, vlastně dnes už naše
|
< Předch. | Další > |
---|