O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

CHILLI CON CARNE PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 23 září 2010
Přejít na obsah
CHILLI CON CARNE
Strana 2

 

 

 

 


Chilli s fazolemi

 

INGREDIENCE: 

 

1 1/4 kg hrubě mletého hovězího, ale můžete použít i kuřecí a krůtí

2 středně velké cibule, usekané

1/4 hrnku oleje

4 lžíce chilli powder

1/4 lžičky tabaska

6 hrnků červených fazolí, přes noc namočených. Můžete si zjednodušit život, když použijete fazole z konzervy

2 papriky, nasekané

3 stroužky česneku, usekané

1 1/4 kg rajčat v plechovce. Schválně to píšu takhle, nevěda, jak velké se v které zemi vyrábějí

1 lžička mletého římského kmínu

1 hrnek vody

 

 

POSTUP: 


Fazole uvařte a slijte. Pokud použijete z plechovky, ty jsou uvařené a tenhle krok jste si ušetřili. Na oleji zpěňte cibuli, přidejte česnek, pak maso, papriku a koření. Míchejte a opékejte, až maso zhnědne. Přidejte vše ostatní ze seznamu a ty fazole, pak duste ještě 1 1/2 hodiny; dolévejte vodu, pokud se odpaří. Výsledný pokrm je hustá, ale ještě skoro tekutá míchanice.
Podávejte posypané najemno nasekanou cibulí a hrubě strouhaným sýrem.

 

 

A jako vždycky vám přeju dobrou chuť,

Michal

Další spoustu receptů najdete v mé

Grilovací kuchařce

 

 

Komentáře (5)add feed
Michale, : Bara
chilli con carne mam v simbioze se zimnim obdobim, i kdyz v Mexiku a Texasu se tohle jidlo ji cely rok. Takze mne ted zacina sezona. Mame radi s fazolemi a ja jeste nakonec pridam na vetsi kousky nakrajene zelene fazolky a necham provarit domekka (nebo uvarim zvlast a pak primicham). Podavam s bilym tureckym chlebem s krupavou kurcickou. Jak vidis, micham ty kultury bez problemu vsechny dohromady.
září 23, 2010 20:37
Michale : mia
předmluva se Ti povedla smilies/wink.gif
září 24, 2010 08:30
... : Vlastík
Moc hezky napsaný článek a výborný recept (ne-li jeden z nejlepších). Snad jen, že buďto česky "čili" či chili jen s jedním "l". Ahoj a ne ahhoj.
září 25, 2010 12:16
cumin : AlenaK.
taky nemusim. Jednou mi ho prodavacka prodala misto kminu, vypada uplne stejne, jen je kapku svetlejsi. A cesky chleba s cuminem je fakt priserny.Jinak chili con carne delame uz roky, ale ja hlasuju pro versi s fazolema.
září 26, 2010 16:10
Michale : Jana
Vyborne napsane,urcite se pokusim to uvarit.Diky za pekny recept,jo a tesim se na pokracovani vypraveni o ,TRUCKU,,
Zdravi
Jana
září 28, 2010 22:31
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]