Strana 2 z 2 Chilli s fazolemi
INGREDIENCE: 1 1/4 kg hrubě mletého hovězího, ale můžete použít i kuřecí a krůtí 2 středně velké cibule, usekané 1/4 hrnku oleje 4 lžíce chilli powder 1/4 lžičky tabaska 6 hrnků červených fazolí, přes noc namočených. Můžete si zjednodušit život, když použijete fazole z konzervy 2 papriky, nasekané 3 stroužky česneku, usekané 1 1/4 kg rajčat v plechovce. Schválně to píšu takhle, nevěda, jak velké se v které zemi vyrábějí 1 lžička mletého římského kmínu 1 hrnek vody POSTUP: Fazole uvařte a slijte. Pokud použijete z plechovky, ty jsou uvařené a tenhle krok jste si ušetřili. Na oleji zpěňte cibuli, přidejte česnek, pak maso, papriku a koření. Míchejte a opékejte, až maso zhnědne. Přidejte vše ostatní ze seznamu a ty fazole, pak duste ještě 1 1/2 hodiny; dolévejte vodu, pokud se odpaří. Výsledný pokrm je hustá, ale ještě skoro tekutá míchanice. Podávejte posypané najemno nasekanou cibulí a hrubě strouhaným sýrem.
A jako vždycky vám přeju dobrou chuť, Michal
Další spoustu receptů najdete v mé Grilovací kuchařce
|