O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...
Kontakty
Napište nám |
Poradna Kudlanky |
Právní poradna |
Související články
Přihlášení
Anketa
GRILUJETE? JÁ MOC RÁD... |
Pondělí, 16 srpen 2010 | |||||||
Strana 3 z 3
Klasickým příkladem barbecue na nepřímém ohni jsou vepřová žebírka
Pokud ji tam necháte, dost to pokazí výslednou chuť, nehledě na to, že to nevypadá dobře. K odstranění se nejlépe hodí nějaký tupý nástroj.
Opatrně s ním nadzvedněte blánu někde uprostřed, a až pod ni dostanete prsty, odloupněte ji. Další část očisty spočívá v odřezání tlustého z vnější strany žebírek.
Žebírka marinovaná v jablečném octu:
Posledních 10 minut mažte marinádou, teď už tomu můžeme říkat barbecue omáčka. Dřív ne, přípálilo by se to. Nu, a pak už sundejte s grilu a nechte před podáváním 5 minut odležet.
Někteří přísahají, že dlouhé pásy žebírek se mají rozkrájet na jednotlivé "články" a ty na míse servírovat, jiní zase tvrdí, že jediný správný způsob je podávat celé kusy žebírek, ať si to každý na talíři krájí sám. Já tvrdím, že jen a jediný správný způsob je ten, na který mám zrovna chuť a vůbec - ať si každý dělá, jak se mu to líbí, ne?
A jako vždycky vám přeju dobrou chuť
|
< Předch. | Další > |
---|