O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...
Kontakty
Napište nám |
Poradna Kudlanky |
Právní poradna |
Související články
Přihlášení
Anketa
GRILUJETE? JÁ MOC RÁD... |
Pondělí, 16 srpen 2010 | |||||
Strana 2 z 3
Maso je připraveno v suchém teple dřevěného uhlí , speciálních briket, na plynu nebo elektrickém topení. Základní ingredience je teplota, čím nižší je, tím víc se zachová původní chuť surovin a šťáv. Samozřejmě tato příprava trvá déle a poskytuje tak příležitost k hrám a tlachání s přáteli.
Jak se pozná teplota grilu: (tedy jak dlouho udržíte ruku 12 cm nad ohněm:)
Hodně horký 2 vteřiny
A ještě jedna věc:
Často, aby se maso propékalo do hloubky, je potřeba grilovat, nebo barbecuovat na nepřímém ohni. To znamená, že oheň, nebo zapálený hořák je jen na polovině grilu a griluje se nad to druhou polovinou, kde je teplota nižší. V teorii budeme pokračovat zas až příště, abych vás neunavoval. Teď zas chvíli "konkrétní dlabanec", moji milí přátelé...
|
< Předch. | Další > |
---|