O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

HAMBURGER ZCELA ZDRAVOTNÍ PDF Tisk E-mail
Středa, 19 květen 2010

Podle toho, co jsem tu psal dřív, by se snad mohlo zdát, že hamburgry přímo nenávidím. Není to tak docela pravda, rád si ho dám, vlastně, rádi si ho dáme, ale jsme strašně vybíraví - kdy a hlavně kde - si ho dáme. Normálním fast food, kterých je jako hub po dešti a všude mají v podstatě stejný sajrajt, se zdaleka vyhýbáme.

Komu se tento popis nelíbí, těm se omlouvám, ale  tohle je náš názor.

 

 

 

 

 

 

     Na téma hamburgerů je celý traktát v mé grilovací kuchařce a nebudu ho tu opisovat, prostě si tom přečtěte tady. Je tam také celá spousta receptů na všeliké hamburgery. Úplně na konci je jeden, kterým jaksi chci dokázat, že zaujatec nejsem. Zkusili jsme ho, a chutnal nám. Je zcela netradiční, chci říct úplně jiný. Posuďte sami:

 

 

Cheeseburger v salátu.

Podle Rachel Rey

 

 

  • 1 ledový salát,na čtvrtky rozkrojený a rozebraný na salátové „pohárky“
  • 1/2 malé bílé nebo žluté cibule, drobně nakrájené
  • 1/4 kg ostrého čedaru, drobně nakrájeného, nebo hrubě nastrouhaného
  • 2 lžíce hořčice
  • 2 lžíc kečupu
  • 2 rajčata nasekaná
  • 2 velké kyselé okurky, nakrájené
  • 3/4 kg mleté svíčkové, asi15% tuku
  • Extra panenský olivový olej
  • sůl a černý pepř

 

 

 

         Gril rozehřejte na středně vysokou teplotu. V míse skombinujte maso s cibulí, kečupem a hořčicí. Pokropte je olejem, aby se směs nepřilepila na gril a grilujte 3 minuty z každé strany. Potom na ně dejte sýr, přiklopte a nechte sýr roztavit. Servírujte na listech salátu, s rajčaty a okurkou navrchu.

     

         A pokud počasí nepřeje, nebo prostě gril nemáte, nezoufejte, ono to jde na pánvi taky. 
     

    A jako vždycky vám přeju dobrou chuť,
    Michal


    Další spoustu receptů najdete v mé Grilovací kuchařce

     

     

Komentáře (4)add feed
karbanatek ze svickovy : mura1
verim, ze chutnal. akorat, vis, co stoji v cechach kilo svickovy? smilies/grin.gif
květen 20, 2010 07:58
stojí, ale to je Pan Karbanátek:) : bb2
Potíž je v tom, že z jiného hovězího to bude suché, tuhé, a z jiného masa už to není hamburger ale sekaná. Jídlo pro nás co rádi dobré hovězí a nechtějí jen biftek nebo španěláky:-)
květen 20, 2010 14:35
To je smůla, : Michal
protože tady v americku je svíčková, místně top sirloin, maso málem nejlevnější. Nejdražší je mramorově prorostlé na bifteky. Svíčková je na normální americký biftek moc suchá, i když já top sirloin steak stejně nejradši. smilies/wink.gif
květen 20, 2010 21:28
Dobrá grilovací kuchařka... : nema problema
...jenom jedna věc - jestli jsi ten Michal z Ameriky, co tuhle psal, že má ve městě Bosance a Srby, co se navzájem nesnášej, tak jim ukaž svůj recept na ćevapčići. To je možná sjednotí smilies/grin.gif
květen 22, 2010 13:22
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]