O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...
Kontakty
Napište nám |
Poradna Kudlanky |
Právní poradna |
Související články
Přihlášení
Anketa
HOUBY SE ZELÍM A PÓRKEM |
![]() |
![]() |
![]() |
Středa, 14 březen 2007 | |
Pak se tyhle mražené houbové cihličky dají šikovně a prakticky používat kdykoli přes zimu. No a vzhledem k tomu, že by houby neměly být v mrazáku údajně déle než půl roku - tak jsem ty poslední dvě pozapomenuté krabičky vzala a uvařila:
2 velké cibule
Očištěnou cibuli (anebo bílou část pórku) pokrájíme nadrobno a osmahneme na trošce oleje. Přidáme houby, podlijeme, chvíli podusíme, pak přihodíme na kousky pokrájené zelí, osolíme, přidáme kmín a dál dusíme. Po chvíli přidáme podrcený česnek, ořechy a na půlkolečka pokrájený pórek, mícháme a necháme odpařovat vodu. Před dokončením zastříkneme sójovkou. Podáváme s bramborami, těstovinami nebo rýží a na talíři zdobíme cibulkou anebo pórkem.
Báječnou dobrou chuť všem, kteří jedí houby, přeje Markétka. (Ti, kteří je nejedí, holt dostanou "Vávrovo kafe"....)
|
< Předch. |
---|