O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PEČENÝ PTÁK (KTERÝKOLIV) PDF Tisk E-mail
Úterý, 22 prosinec 2009
Přejít na obsah
PEČENÝ PTÁK (KTERÝKOLIV)
Strana 2

Začal jsem nový seriál o jednoduchých jídlech a najednou jsem si vzpomněl, že nejen jídlo z jednoho hrnce je jednoduché, že vlastně takové kuře, dobře provedené a hlavně zcela nezvykle, může být taky milé a dobré. Tenhle recept rozhodně není můj, jak by mohl. Kolik receptů je vlastně docela původních? Nové jsou možná způsoby, jak je to uvařeno. Ale je to osvěta, a ta se musí šířit.

 

 

 

 

 

 

 

  

    -Vždycky mi vadilo, že se kuře opeklo z jedné strany víc a naspodu už to prostě nebylo ono. Až jsme tady v Americku objevili zázrak, který tohle navždy vyřeší.

 

     Peče se tu tak každý pták, kuřetem počínaje a husou či krůtou konče. Pták je krásně ve vzduchu, omastek z něj kape dolů, dá se nabírat a ptáče jím polévat, netřeba obraceti.

 

     Tady vlevo vidíte vzhled toho zázraku. A teď jeden recept, který přímo milujem. Nejen nádherně propečené kuřátko, ale i dobroučké brambory, vše uděláno najednou, takže to vlastně do jednoduchých receptů patří.

 

 

 

Kuře s křupavou kůžičkou a s bramborami

 

Ingredience:

 

1 hrnek košer soli (nebo normální) na marinádu,
1/2 hrnku cukru,
1 kuře,
1 kg brambor na pečení, nebo na salát
Olej ve spreji,
1 1/2 lžíce olivového oleje,
3/4 lžíce soli na brambory,
půl osminky másla, rozměklého do pokojové teploty,
pepř.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]