O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...
Kontakty
Napište nám |
Poradna Kudlanky |
Právní poradna |
Související články
Přihlášení
Anketa
PEČENÝ PTÁK (KTERÝKOLIV) |
Úterý, 22 prosinec 2009 | ||||
Strana 1 z 2 Začal jsem nový seriál o jednoduchých jídlech a najednou jsem si vzpomněl, že nejen jídlo z jednoho hrnce je jednoduché, že vlastně takové kuře, dobře provedené a hlavně zcela nezvykle, může být taky milé a dobré. Tenhle recept rozhodně není můj, jak by mohl. Kolik receptů je vlastně docela původních? Nové jsou možná způsoby, jak je to uvařeno. Ale je to osvěta, a ta se musí šířit.
Vždycky mi vadilo, že se kuře opeklo z jedné strany víc a naspodu už to prostě nebylo ono. Až jsme tady v Americku objevili zázrak, který tohle navždy vyřeší.
Peče se tu tak každý pták, kuřetem počínaje a husou či krůtou konče. Pták je krásně ve vzduchu, omastek z něj kape dolů, dá se nabírat a ptáče jím polévat, netřeba obraceti.
Tady vlevo vidíte vzhled toho zázraku. A teď jeden recept, který přímo milujem. Nejen nádherně propečené kuřátko, ale i dobroučké brambory, vše uděláno najednou, takže to vlastně do jednoduchých receptů patří.
Kuře s křupavou kůžičkou a s bramborami
Ingredience:
1 hrnek košer soli (nebo normální) na marinádu,
|
< Předch. | Další > |
---|