O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Nejen duše

KOLOSZVÁRSKÉ ZELÍ PDF Tisk E-mail
Středa, 24 duben 2019

Kdysi dávno, když Mrtvé moře bylo teprve nemocné, jezdili jsme s kamarády na čundr, a jedli, samozřejmě hlavně konzervy. Teprve časem jsem povýšil na osadního kuchaře a věnoval se vaření s celým úsilím; ovšem musel jsem se to nejdřív naučit. Můj stěžejní repertoár byl guláš (vařený podle mých dnešních znalostí poněkud špatně), ale nám to tenkrát nesmírně chutnalo. Inu, mládí…

 
SPRÁVNÉ JÍDLO VE SPRÁVNOU CHVÍLI PDF Tisk E-mail
Úterý, 02 duben 2019
Výsledek obrázku pro love, loverMáte před sebou rande? Rande “se vším všudy"? A jestlipak víte, co byste předtím rozhodně neměli jíst? A co naopak je velmi vhodné? Pojďme si shrnout účinky některých potravin a jejich propojení se sexuálním libidem, aby váš večer neskončil fiaskem. Jistě víte alespoň trochu, co raději ne, ale dnes vám povím o mnohých variantách - co ano, co určitě ne.
 
MICHALŮV MEXICKÝ GULÁŠ PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 28 březen 2019
Tak se mi zas podařilo umluvit Michala, který na Kudlanku psal nejen kvantum báječných receptů, ale i svůj poutavý „života běh nejen po amerických silnicích“. Teď už je zas pár let zpátky v Čechách. Stejně jako v Americe, ani tady to nemá zrovna jednoduché, ale myslím, že už si zvykl. Vždyť Čechy tenkrát a teď, to je setsakra rozdíl… A tak vás zve dnes na báječný gulášek:
 
CO DNES BUDETE MÍT K VEČERI? PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 07 březen 2019
Související obrázekTak jsem si řekla, že já vám sem dávám stále nějaké ty "ňamky" (to je krásně fuj slovíčko, co?), bezva recepty s dokonalými návody, a že tedy to pro jednou zkusím obráceně. Zeptat se vás, co je ten váš nějaký super dobrý a hlavně lehký recept. Ono je děsně jednoduché si vzít takovou Sandtnerku a tam si vybrat nějaké to "vraž do toho osm vajec" a pak to pokračuje na dvě hodiny práce, aby se to v cíli sbodlo za pár minut... Ne, napište nám/vám nějaký jednoduchý, ne moc nezdravý (ale současně zase ne jen nějaké to zrní), ale dobrý recept.
 
SVÍTEK DO POLÉVKY PDF Tisk E-mail
Úterý, 26 únor 2019
http://obrazky.kudlanka.cz/floflo.jpgDěvčata a kluci, napadá mě jenom jeden důvod, proč nezkusit dnešní recept, a tím je jeho název. Svítek. Zní to jako svitek, tedy něco poměrně nejedlého. Měla jsem to štěstí, že mě babiččin svítek do polévky doprovázel celé dětství, takže vím, o jaký skvost jde. Dokonce jsem vytáhla z jiných zdrojů než ze své paměti, že se svítek podával i nasladko jako lidový moučník.
 
SULC - JAK HO ZVLÁDNOUT V JEDNOM DNI PDF Tisk E-mail
Pátek, 22 únor 2019
http://obrazky.kudlanka.cz/floflo.jpgPokud jste ochotni mít sulc tučnější a zakalenější, vůbec se netrapte s dvoudenní přípravou a udělejte to vše najednou. Po uvaření a slití vývaru oberte a rozkrájejte maso, nakrájejte zeleninu a vše smíchejte s vývarem a nalijte do formy. Po vychladnutí a ztuhnutí (tady stejně budete muset čekat do druhého dne, s tím nic nenaděláte) se můžete pokusit vrstvu sádla, která vystoupala na povrch, opatrně seškrábnout pryč – anebo ji s plným vědomím a plným panákem řádného žaludečního likéru nechat tam, kde je.
 
SULC PRO MASOPUSTNÍ OBDOBÍ PDF Tisk E-mail
Pátek, 22 únor 2019
http://obrazky.kudlanka.cz/floflo.jpgDomácí sulc patří k těm formám kouzlení v kuchyni, ke kterým se přistupuje s jistou opatrností a obezřetností, ačkoli se jedná o naprosto jednoduchou záležitost, která se při troše pečlivosti snad vždy musí podařit. Kdybych ho měla porovnat s tlačenkou, je to takový její chudší příbuzný, protože se dělá z podřadnějšího masa. To ovšem neznamená, že si zaslouží, aby se na něj koukalo skrz prsty. I obyčejný sulc se dá trochu vylepšit, odlehčit a udělat z něj pochoutku hodnou bílého ubrusu a stříbrného příboru.
 
DOMÁCÍ ROHLÍKY PDF Tisk E-mail
Pondělí, 21 leden 2019
http://obrazky.kudlanka.cz/floflo.jpgDomácí rohlíky by si měl každý aspoň jednou v životě zkusit. Mám k tomu tři dobré důvody: Jednak jsou takové domácí rohlíky proklatě snadné, jednak se seznam potřebných surovin dá odškrtat v každé kredenci a ten třetí důvod už jsem samou nedočkavostí zapomněla. Tak moc se s vámi potřebuju podělit o recept. Takže to nebudu protahovat.
 
POUŤOVÁ SLADKOST PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 17 leden 2019
Výsledek obrázku pro turecký medMnoho z vás si jistě pamatuje turecký med prodávaný na poutích. Byl vystaven ve velkých blocích a prodavač sekáčkem odsekával kousky. Dnešní poutě už jsou o něčem jiném, tradiční cukrovinky se tam neprodávají a pokud ano, chutnají úplně jinak. Dostal se mi do rukou recept na turecký med, který chutná přesně tak, jak si pamatuji z dětství. Zastánci zdravé výživy se z jeho složení asi zhroutí, ale jednou za čas, na připomenutí...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 92 - 104 z 532
[CNW:Counter]