O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Nejen duše

ADOPTUJTE HOT DOG! PDF Tisk E-mail
Pondělí, 04 červen 2018

Ano, když píšu hot dog, skutečně mám na mysli opravdový americký hot dog, nikoli český párek zasunutý do rohlíku, který vám ochotně prodají z každého druhého stánku s rychlým občerstvením a doprovodí otázkou, zda do něj chcete raději kečup, anebo hořčici.

 

 
E. T. SETON A BEZVA RECEPT NA VÍKEND PDF Tisk E-mail
Středa, 23 květen 2018

Výsledek obrázku pro SETON DVA DIVOŠI

Kuře v jámě je recept, který popisuje E. T. Seton ve své dobrodružné knize Dva divoši - o zážitcích dvou chlapců, o jejich touze po poznání přírodního života.  Setonův hrnec, jak se receptu také říká, je nejen chutné jídlo, ale především zábava pro celou rodinu. Počítejte s tím, že to tak za hodinku připravíte, pak cca tři hodiny budete přikládat na ohniště, abyste získali dost popela a nahřáli potřebné kameny. Sama doba pečení trvá dvě hodiny.
 
JAK VAŘÍM KOKOSOVÉ KARI? PDF Tisk E-mail
Neděle, 06 květen 2018
Kuře na kari a jiná indická jídla mě z nějakého důvodu poslední dobou přitahují jako magnet. Snad proto, že už jsem gulášů pár uvařila a hledám změnu, snad pouze proto, že se mi cizokrajné suroviny a koření čím dál tím víc pletou do cesty, těžko říct. Nechci si hrát na autentickou indickou kuchyni, chraň mě svatý Vavřinec a nejbdělejší čtenáři k tomu.
 
KUŘECÍ JÁTRA PODLE FLORENTÝNY PDF Tisk E-mail
Středa, 18 duben 2018
Při psaní dnešního článku jsem si dost živě vybavila příhodu, kterou mi kdysi dopřál můj drahý muž. To bylo tehdy, když jsme si spolu odskočili oslavit nějaké hodně kulaté výročí svatby do Paříže. Než se mi podařilo na víkend zabezpečit děti, domácnost i zvířata, přilítla jsem na letiště dost hladová a dost na poslední chvíli.
 
NÍZKOSACHARIDOVÁ STRAVA PDF Tisk E-mail
Pondělí, 26 březen 2018

Výsledek obrázku pro ketogenní dietaMódní dieta nebo zdravější způsob stravování? - Low carb (LCHF) neboli nízkosacharidová strava je jedním z velmi aktuálních témat. Na jedné straně je tento způsob stravování vnímán jako nesmyslná módní dieta, na straně druhé je mnohými odborníky považován za velmi přínosnou možnost z pohledu lidského zdraví. Kde je pravda?

 
VELIKONOČNÍ JIDÁŠE PDF Tisk E-mail
Neděle, 18 březen 2018
Velikonoční jidáše s sebou nesou spoustu příběhů. Ten hlavní z nich, totiž že jidáše symbolizují provaz, na kterém se oběsil proradný a zrádný Jidáš, určitě znáte. Ale protože jsou Velikonoce zároveň svátky jara, symbolizující konec zimy a začátek nového života, prolíná se jimi i pohanská tradice, a tak můžou mít taky symboliku ptáčků, raků, šneků, housátek, hadů, ježků a třeba i želviček. Záleží na tom, k jakému zvěřinci inklinujete.
 
V SOBOTU DO VELOCAFE V KROMĚŘÍŽI! PDF Tisk E-mail
Středa, 07 březen 2018
Pokud to máte poblíž, vřele vás tam odpoledne mezi čtvrtou a sedmou zvu, respektive doporučuju, abyste se pokochali těmi nejluxusnějšími vůněmi, které přivedla na svět nesmírně šikovná Iva Trhoňová. Ano, ta, jejíž knížku plnou receptů na nejrůznější dobroty „RUCE V MOUCE“, nakladatelství už po několikáté dotiskuje (inu, bestseller), tam bude mít autogramiádu, a při té příležitosti...
 
VEPŘOVÝ GULÁŠ SE SLANINOU PDF Tisk E-mail
Úterý, 06 březen 2018
Vepřový guláš s trochou slaniny je vlastně taková vylepšená verze dobře známého prázdninového buřtguláše. Stačí jen několik surovin, trochu vyhrnuté rukávy a za těch pár chvil v kuchyni se vám dostane mnohonásobně víc ohlasů, dost možná i děkovačky ve stoje.
 
TÉMĚŘ DOKONALÉ PEČENÉ KUŘE PDF Tisk E-mail
Úterý, 30 leden 2018
Buďme upřímní, omýt syrové kuře, osolit ho a dát ho do trouby zvládne i naprostý začátečník. Ti bystřejší dokonce troubu i zapnou. Jemné finesy kuchařského umění jsou však cestou k dokonalosti, a tak i něco tak obyčejného, jako pečené kuře, může skrývat pár tajemství.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 118 - 130 z 532
[CNW:Counter]