O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KUŘECÍ CHIMICHANGA - ANEB ZNOVU V MEXIKU PDF Tisk E-mail
Úterý, 15 září 2009
Přejít na obsah
KUŘECÍ CHIMICHANGA - ANEB ZNOVU V MEXIKU
Strana 2

Jak zřejmo, jsem do Mexika zamilovanej, jezdíme tam každoročně na dovolenou a slibuju, že co nejdřív, jen co najdu CD s mexickou lidovou muzikou, udělám reportáž. Zamiloval jsem si Mexiko už před lety, při mé první návštěvě, a jsem moc rád, že má Anička to tam má stejně ráda jako já. Lidi, kraj a mrav, mexickou pohostinnost, a taky jídlo. A kde se našinci líbí, bez piva se přeci neobejde.

 

 

 

 

 

 

 

     5To mexické je opravdu výborné, pije se buď z láhve, do jejíhož hrdla se strčí osminka z rozkrojené limetky, nebo číšník pivo z láhve atraktivně naleje tak, aby pivo moc nepěnilo.

 

     Odporný zlozvyk pití piva bez pěny převzali Středoameričané od Američanů ze Spojených států. Dobrá piva jsou Corona, Sol, Pacifico, Tecate, XX (Dos Equis), lepší je Modelo, zejména Modelo Negra (černé), nebo Bohemia, které opravdu dělá čest svému jménu.

 

     Dopručuju rozhodně zkusit pivo s limetkou; netvrdím, že si to zamilujete, ale je to zajímavé a udělá to z patoků pitný nápoj. Navic to v horku nádherně osvěžuje.

 

 

 

 

Teď mám pro vás jeden fajn recept, 

a není to na suroviny

nikterak náročné:

 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]