O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...
Kontakty
Napište nám |
Poradna Kudlanky |
Právní poradna |
Související články
Přihlášení
Anketa
PEČU, PEČU CHLEBÍČEK! |
Pondělí, 04 srpen 2008 | ||||||||||
Strana 2 z 2
Nakonec jsem ale byla (v neděli večer při pohledu na prázdný chlebník v kuchyni a hladové pohledy dítek) přinucena oprášit pekárnu a upéct chleba, neboť hlad je zkrátka silnější. Našla jsem si na internetu recept na klasický kmínový chleba, bylo to jednoduché a výsledek předčil mé očekávání. Za tři a půl hodiny voněl mou kuchyní čerstvě vypečený chléb, pes mlsně polehával pod stolem, na kterém chládla ta už známá hranatá cihla a sliny mu ukapávaly na zem skoro tak, jak nám ostatním, když jsme čekali, až se bude dát zakrojit a sníst.
Od té doby se nebojím experimentovat, kůrku dávám většinou jen tu střední, ne tmavou, aby nebyla „kamenná" a pekárna u nás doma jede a jede. Ovšem to nejlepší na ní je možnost načasování, abych měla čerstvý chleba ráno k snídani. A ještě další poznatek - když děti odjely na prázdniny, tak ten chleba vydržel jako čerstvý skoro celý týden, dokud jsem ho nesnědla. Kam se hrabe kupovaný z obchodu, na druhý den ztvrdne, třetí den je tak akorát na topinky, tedy - pokud vám mezi tím nestačí zplesnivět. .
Takže vivat, domácí pekárno!
A jako obvykle, milé kudlanky a kudlánci, jestli máte nějaký svůj oblíbený a zaručený recept, sem s ním!
Pochlubte se, pošlete dál...
jen škoda, že se sem na Kudlanku nedá přímo vložit voňavý vzorek, to by bylo každé ráno posnídáníčko!
Pavla Vodoměrka
|
< Předch. | Další > |
---|