O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ŘÍZKY Z MLETÉHO MASA PDF Tisk E-mail
Středa, 18 červen 2008
Přejít na obsah
ŘÍZKY Z MLETÉHO MASA
Strana 2

Dříve patřilo mleté maso mezi jídla takzvaně luxusní. Bylo připravováno z nejkvalitnějších surovin, převážně z kýty či pravé svíčkové. Avšak v nedávné minulosti se opak stal pravdou. V řeznictví začal být do mletého masa zpracováván veškerý odpad, aby se výrobci zbavili nepotřebných zbytků. Dnes je snad už situace jiná a mleté maso se znovu vrací do našich kuchyní jako maso kvalitní.

 

 

 

 

 

HOVĚZÍ, VEPŘOVÉ, BRAMBORY

 

 

 

Ingredience:

 

250 g před.hovězího masa, 300 g vepř.bůčku (nebo plecka), 300 g syro-vých brambor, 2 vejce, 2 lžíce mléka, 2 lžíce hladké mouky, 1 lžička strou-haného čerstvého zázvoru, česnek, majoránka, pepř, sůl.

 

Postup:

 

Maso umeleme, brambory nastrouháme na křenovém struhadle, přidáme ostatní suroviny
a promícháme. Tvarujeme placičky a smažíme po obou stranách. Můžeme také kousky hmoty obalit v trojobalu jako řízek a usmažit.

 

 

 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]