O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JABLKA SE ZÁZVOREM PDF Tisk E-mail
Neděle, 28 únor 2021
Výsledek obrázku pro Děložní myomNa přípravu tohoto elixíru zdraví si nachystejte jablka, kousek zázvoru, cukr a citrón. Množství zázvoru musíte upravit podle své chuti. Pokud vám jeho výrazná nevadí, klidně přidejte, v opačném případě ho nastrouhejte menší množství. Do směsi je fajn i nakládaný ananas, který celkovou chuť ještě více ozvláštní. Obejdete se ale i bez něj, stačí ho v adekvátním množství nahradit jablky.


 

 

 

Zázvor pochází z Asie, kde se vyskytuje v tropických džunglích. Je to žlutě kvetoucí rostlina vysoká 1,5 m. Má typickou štiplavou chuť, kterou způsobují esenciální oleje v něm obsažené. V lidovém léčitelství se zázvor doporučuje při žaludečních potížích, těhotenské nevolnosti a nemocech z nachlazení. Pomáhá snižovat hladinu cholesterolu a stimuluje vylučování žluče.

 

Ingredience:

 

1 kg očištěných jablek

750 g cukru

3 – 4 cm zázvoru

1 citrón

1 plechovka ananasu

 

Apple-Lemon-Ginger Juice Recipe - Chowhound

 

 

Jablíčka oloupejte, vykrájejte nedokonalosti a nakrájejte na kostičky.

Očistěte zázvor, s loupáním slupky si nejlépe poradí obyčejná čajová lžička.

Jablka krátce povařte do změknutí, pak přihoďte ananas z pixly.

Pokud nepřidáváte ananas, nahraďte jeho množství jablky a přidejte trochu vody, která nahradí šťávu z ananasového kompotu.

 

Změklá jablíčka (plus ananas) plus zázvor, rozmixujte tyčovým mixérem, přidejte citrónovou šťávu a cukr.

Směs vařte na mírném ohni, dokud nezhoustne. Může to být i hodinu. Ale pokud se vám s tím nechce tak dlouho míchat, přidejte do ingrediencí gelfix 3plus1. Návod je na pytlíku.

A pak to máte hned...

Horké ihned nalijte do připravených sklenic, zavíčkujte a otočte dnem vzhůru, nechte tak, dokud nevychladnou.

 

A je hotovo,

přeju všem dobrou chuť!

 

ANDREA

 

 


Komentáře (1)add feed
... : *deeres*
Je to dobrý, ale tím dlouodobým vařením zničím vitamíny. Jsem to ochotna udělat na podzim, až nebudu vědět, co udělat se spoustou jablek, která dlouho nevydrží a nedají se použít, jako štrúdláky.
Zatím jsem dělala dětské přesnídávky, ale tohle je dobrá změna.
březen 03, 2021 09:43
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]