O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...
Kontakty
Napište nám |
Poradna Kudlanky |
Právní poradna |
Související články
- OSLAVA CHYTRÝCH A BÁJEČNÝCH PADESÁTEK
- TROCHU ŠPROCHŮ O HUSE A DRŮBEŽI VŮBEC
- HUSPENINA ČILI SULC - LÉK, KTERÝ SI UVAŘTE
- JAK OBALIT A OSMAŽIT – 1.
- DOMŮ.... DOMŮ....
- ŽÁDNÝ ZBYTEČNÝ STAROSTI...
- ČEŠI JSOU DOBRÝ :-)))
- CO K JÍDLU V HORKU?
- NEVÍ, ČÍM JÁ SI DĚLÁM DOBŘE!
- NEBINÁRNÍ IDENTITA - ZNÁTE?
- SNAD JE TO VŠECHNO PRAVDA :-)))
- LEGRACE NA PLACE - BUDEM HUBENÍ A STŘÍZLIVÍ
- JERKY, JERKY - POCHOUTKA
Přihlášení
Anketa
JABLEČNÝ KEČUP |
![]() |
![]() |
![]() |
Neděle, 12 leden 2020 | |
![]()
Přímo kečupem bych to nenazvala, ale každopádně je to velmi chutné a já jdu vařit další dávku. Mj. množství si přizpůsobte – můžete zkusit jen z půlkila, stejně tak můžete vyrobit i jemnější verzi, když budete s kořením šetřit. Prostě chutnejte, ochutnávejte a tvořte!
1 kg jablka 3 ks cibule 1 hrnek cukr 1 šálek octa nebo 1 šálek citrón 1 lžíce kari 1 lžička pálivá paprika 1 lžíce sůl 6 stroužek česnek 2 lžíce rozinky 1 lžíce hořččičné semínko 1 lžička mletý pepř
Jablka oloupat a odstranit jadérka, a cibuli nakrájíme na menší kousky a s trochou vody povařit do husta. Pak vše rozmixovat.
Postupně přidávejte další ingredience – jako cukr, ocet a koření - a chvíli povaříme. Plníme horké do sklenic, uzavřeme, otočíme „vzhůru nohama“ a máme hotovo. Jak říkám - kdo chce mít výsledný produkt jemnější, tak ať dá koření méně.
PŘEJU DOBROU CHUŤ! ANDREA
|
< Předch. | Další > |
---|