O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

TADY BOBEŠ, MŮŽU K VÁM? PDF Tisk E-mail
Středa, 17 červenec 2019
Jmenuji se Bobeš a jsou mi dva roky, jsem čokoládový jedenáctikilový kluk, střapatý úžasňák. V Dočaskách jsem nový, chvilku jsem se rozkoukával, ale je ze mě to nejdokonalejší mazlivé zlato pod sluncem, zkrátka jsem Pan božský, krásný a hodně učenlivý šikula. Mám obrovský apetit a teta mě musí trochu hlídat, slupnul bych vše, co najdu…
 
 
 
 

 

 

 

Doma jsem čistotný, miluju fenečky i ostatní zvířátka, klidně se přizpůsobím dalším zvířátkům doma. Psí kluky po seznámení dle situace akceptuji též. Umím základní povely, za pamlsek, či podrbání udělám téměř cokoli, na vodítku chodím hezky, procházky mám moc rád.

 


 

 

Nejsem ale žádný sportovní rekordman, spíš jsem gaučový mazel a klidnější, milující stvoření. Hledám ty nejlepší páníčky na světě, kteří mě budou mít rádi a budou se mnou trávit co nejvíce času.

Váš – snad co nejdřív - Bobeš".

 

 

 

Bobeš je mladý menší kříženec, s překrásnýma čokoládovýma očima i kožíškem. Pejsek je to mírný, hodný a velmi přátelský, zpočátku se trochu bál neznámého, ale to ho velmi rychle přešlo. Nejraději se mazlí a užívá si přítomnosti páníčků; bude nesmírně rád s vámi, ale prosím, jen k lidem, kde by netrávil dlouhou dobu sám.

 


 

 

Bude rád i za psí kamarádku, na takovou byl ostatně zvyklý. Je oddaný a věrný svému člověku a vděčný za každou vaši pozornost a pohlazení. Venku mu trochu vadí cyklisti a běžci, na tom je potřeba zapracovat.

Hledáme pro něj rodinu snů, někoho, kdo se mu bude věnovat, kdo ho bude mít rád. Nenechávat ho opuštěného. Ideálně v domku se zahradou, rodinku stabilní a zodpovědnou. Je to úžasný kamarád a hodný kluk, kterého si každý zamiluje.

 

 

 


Bobeš je odčervený, odblešený, kastrovaný, čipovaný, vakcinovaný. Podstoupil jako téměř všichni naši pejsci RTG kyčlí, kde má jednostrannou vrozenou dysplazii, což malým pejskům vetšinou celoživotně nečiní žádný problém, pokud se jim udrží váha. V opačném případě mu kdykoli za jeho života zajistíme bezplatně operaci v Praze.

Do adopce půjde po podpisu adopční smlouvy a úhradě adopčního poplatku.

A kam se máte ozvat?

 

 Dočasky De De z.s., Praha - Říčany

 

Návštěva možná po dohodě s dočaskářkou Klárou,

pište prosím na mail: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny

 

 

 

 

Komentáře (3)add feed
... : mia I
Bobeš je krasavec, já už jednoho nalezence mám a Říčany jsou pro nás z ruky.
červenec 18, 2019 12:26
... : doktor
Je opravdu nádherný a i na dálku miloučký,přeji mu bezva páníčka.
červenec 18, 2019 12:46
... : *deeres*
Proč si pořídit psa? Začleníte se do společnosti, neznámí lidé se s vámi začnou bavit a nejenom pejskaři. Jenom, co potkám lidí, kdysi pejskařů, co už se bojí si psa pro své stáří pořídit. Tak alespoň nosí po kapsách piškoty, aby si nějakého chlupáče mohli pohladit.
červenec 19, 2019 08:00
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]