O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KOČKY? TY FAKT NEMUSÍM!!! PDF Tisk E-mail
Středa, 20 prosinec 2017
Kočky nemusím! Není to tak dávno, co moje averze ke tvorečkům s hebkou srstí a úžasnýma očima byla realitou. Dnes se stydím, a tento fakt nejde vymazat. Snad vše mělo na svědomí působení okolí v mém dětství. Kolem padesátých let (aspoň v mém okolí) se na kočky koukalo skrz prsty a hlavně byl rozšířen názor, že její kožka je dobrá jako dečka na nemocné ledviny, a ta živá je jen na chytání myší..

 

 

 


 

Vše je minulost. Nejsem na ni hrdý (není také na co, že), ale začnu od začátku...

 

Související obrázekPoslední adventní pátek pádím z města. Sypu si to na chalupu vše připravit na příjezd rodiny a příchod Štědrého dne a posléze i Nového roku. Prostě uklidit, vyvětrat a načinčat. Povedlo se! Do chalupy i přes haldy sněhu jsem dorazil ještě za světla. Vyvětrám, zatopím v krbu, verandu vystelu chvojím a – a hupky na prkýnka. Po horní louce rovnou do příjemně vytopené boudy u Kulaté báby. Neodolám a podlehnu vůní jeřabinkové, škvarkům a čerstvému chlebu.

 

Dnes majitelku zastupuje její dcera.

 

 

Říká, že mamka si jen na den odskočila. Než mi přinesou na stůl, už se na mém klíně uvelebí jejich Micka. Stočí se do klubíčka a něžně přede. Hladím krásně lesklý kožišek a vzpomenu si, jak jsem byl u dcery vzat jejich číčou na milost…

 

Svého času totiž koupila dcera se zeťákem domek se zahradou na kouzelném okraji města. Upravili jej dle svých představ a jasně, že přišel na pořad dne pes. Pes hlídací. Netrvalo to dlouho a bylo potřeba udělat přítrž myškám, které byly stále drzejší a drzejší. Šup a v domě byla kočička. Jak už jse předeslal - kočky nemusím – což platilo i pro tuto něžnou krasavici. S touto číčou jsem pak poznal, že jsou krásné, něžné, ale i nesmírně chytré a mazané.

 

 

Související obrázek

Netuším, proč si mne vybrala za cíl své touhy, touhy být vždy v mé přítomnosti schoulená na mém klíně, necht se hladit, nechat si laskat krásný kožíšek a potichu si příst. Umanula si to a pomalu pracovala na úkolu, který si dala. Šla na věc opatrně a jako dáma.

 

Jsem jen člověk a tak se ji to povedlo, kapituloval jsem a nelituji toho. Dnes je to pravidlo a oba se na společné chvilky těšíme. Jen zeťák žárlí. Ke mne přijde vzněšená dáma a s elegancí si mne ochočí. On si ji musí odchytit…

 

 

 


Přeji všem kudlankám a kudlankům hezké prožití vánočních svátků a úplně vše nej... v tom dalším Novém roce 2018, a pochopitelně též hezké chvilky s našimi mazlíčky.

 

                                                                                                                                                              

-doktor-

 

 

 

 

Komentáře (6)add feed
... : mia I
kočky byly láskou Alenky Puntíkaté , hned jsem si na ni vzpomněla. Přimlouvala bych se za nějaký Alenky článek z archivu. Ty jsi její příbuzný doktore nebo se pletu?
prosinec 21, 2017 07:13
... : mia I
jinak píšeš moc hezky smilies/smiley.gif
prosinec 21, 2017 07:14
... : *deeres*
I mně Ála chybí. Na rozdíl od většiny mých vrstevníků, neustále visela ne netu a byla ochotna si kdykoliv povídat, nebo dokonce něco napsat.
Stejně tak, jako já, byla na škole "přebornice" ve psaní na stroji. Když mastila ty své překlepy na Kudlu, tak se vždycky vymlouvala, že nemohla najít brejle. Ale já myslím, že to dělala schválně a ještě se tím bavila. Malá ukázka:
tys nikdy neviděla, jak se pohybuje stádo ovcí? Drží pohromadě a jsou v takovém jako cumlu, který je jakoby homougenní. Kolem běhá pejsek a na příkazy prasáka (v tomto případě černookého bači ve špinavý košili) stádo udržuje na cestě - nebo je obrací žádaným směrem.Vypadá to, jako když otáčí celým tím stádem najednou...nekroutí teda s jednotlivejma chudinkama bečkama smilies/grin.gif

Taky se u doktora přimlouvám, ať něco přihodí, nebo by mohla šéfredaktorka.
prosinec 21, 2017 11:31
... : *deeres*
prosinec 21, 2017 11:40
... : mia I
deeres úžasné smilies/smiley.gif
prosinec 21, 2017 12:15
... : doktor
Děvčata děkuji,že jste vzpomínaly na Alenku.Ano,byla to má neteř a vzpomínku by mohla vyštrachat Danielka,též se moc přimlouvám.

prosinec 21, 2017 12:20
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]