O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JE MI Z TOHO DĚSNĚ SMUTNO... PDF Tisk E-mail
Úterý, 06 prosinec 2016
DNES DOPLNĚNO O NOVÉ INFORMACE - V KOMENTÁŘÍCH - Protože mám pesa, svého drahého a nesmírně milovaného chlupáčka, jsem i víc než kdy dříve citlivá k sebemenšímu týrání zvířat. A občas si čtu stránky Dity Pullmannové, která se o všechny ty zbloudilce, opuštěňátka a především týrané pejsky vůbec, úžasně stará. A tam jsem objevila následující!!!!

 

 

 

 

 

 

 Fotka uživatele Petr Prokeš - záchranná a odchytová služba pro zvířata.


     Dnes, 4. 12., krátce před šestnáctou hodinou, nás požádala o spolupráci PČR Horní Slavkov. Jednalo se o oznámení týrání zvířete, se kterým měla nezletilá osoba silně udeřit o zem. Navíc se jednalo o matku štěňat. Po našem příjezdu (Nová Ves na Sokolovsku - sociálně vyloučená lokalita) jsme nejprve šli k oznamovatelům pro fenku.

 

 

     Laickým odhadem zlomenina pánve, možná i vykloubená kolena, vyhublá, po těle oděrky, teplota.... Fenku jsme tedy od oznamovatele za asistence policie převzali a ještě jsme chtěli vidět štěňata. Následně jsme tedy jeli do bytu té dotyčné, která měla fence ublížit. Na ohrazeném prostoru cca - 1m2 - se tísnila čtyři odrostlá štěňata, evidentně těžce přečervená. Ptal jsem se, čím je krmí a co s nimi hodlají dělat. Prý tak normálně, oni sežerou všechno, mají to, co my, chleba, polívku...

 

 

     Může být na mě podáno klidně 24 dalších trestních oznámení, ale štěňata jsem odvezl taky. Směřovali jsme ihned na veterinární pohotovost k MVDr. Jiránkové. Fence byla poskytnuta veškerá možná, v tomto ohledu však velmi omezená péče, podány léky proti bolesti, štěňata jsme odčervili, všechno jsme to nakrmili a uložili.

 

 

 

 

NYNÍ AKUTNÍ PROSBA NA VŠECHNY SERIÓZNÍ SPOLKY:

 

Potřebujeme nutně momoci s touto poraněnou fenkou a štěňaty. Toto množství a typ poranění je již nad reálné možnosti, které jsme schopni poskytnout. Prosíme o převzetí této poraněné fenky do péče včetně štěňat.

 

 

 

     Dále se budou řešit (já budu řešit a to jakože velmi) odpovědné orgány státní správy, jako je vedení obce a KVS. Obec se k tomu ovšem nestaví nijak, na dosahové telefony se nedá dovolat. Tedy opět máme u sebe 5 psů, náklady jako kjáááva a odpovědní si chodí po nákupech při adventní neděli a dloubou se v nose.

 

     Nějak mě tento styl už přestává bavit...

 

Petr Prokeš - záchranná a odchytová služba pro zvířata

4.12.16 - Nová Ves

 605 058 410

 

 

 

Komentáře (22)add feed
Je něco nového ? : wendy
Vzal by je útulek ? Můžu někam aspoň poslat peníze ?

Týráná zvířat bere i chlapy, přiznávají to. A mě taky, a někdy víc než lidské případy. Prý je to normální. Podle psychologů. Co není normální, chování jiných lidí, bezcitných bestií. Udělala bych jim to samé, co dělají pejskům.
prosinec 05, 2016 09:28
Někteří jsou lidi jen podle vzhledu - : Martina P.
tohle je zrůdné jednání... A i když jsou to lidi ze sociálně vyloučené lokality - tak by měli své "mladé" vychovávat k lidskosti.
Matka zvířete, se kterým měla nezletilá osoba silně udeřit o zem. S tou nezletilou osobou bych taky nejraději silně udeřila o zem!

prosinec 05, 2016 09:30
Jo, ale : Lenka1
cit:

Matka zvířete, se kterým měla nezletilá osoba silně udeřit o zem. S tou nezletilou osobou bych taky nejraději silně udeřila o zem!


pak se tady dozvíš, že jsi patologická......
prosinec 05, 2016 09:55
na hrubý pytel hrubá záplata : wendy
i s rodiči nezletilé bych klidně udeřila a klidně se zařadím...
prosinec 05, 2016 10:21
Wendy, tak, tak i ja bych prastila. : Anicka 1
dneska jsem mluvila s panem Prokesem, desna zprava je, ze to fenka mozna ani neprezije. Uvidime zitra.
prosinec 05, 2016 22:06
Ti pejskové : wendy
jsou tak pokorní, a ubližovat jim je prostě hřích. A už je zítra !
prosinec 06, 2016 11:28
... : doktor
Je moc smutné toto číst na Kudlance.Není trest,který by napravil jednání té zrůdy která může ubližovat tvorečkům kteří se nemohou bránit.Mohu na nějaký účet poslat nějaké peníze?!!!!!!!!!
prosinec 06, 2016 13:28
Doktore : Anicka 1
staci si vygooglit jmeno Petr Prokes a naskoci ti Zachranna a odchycovaci sluzba, maji tam svuj transparentni ucet. Ja ted jen cekam na tenhle konkretni pripad, opet jsem mluvila s panem Prokesem, snad za hodinu bude moudrejsi, taky ceka na zpravu od lekare. Mimomochodem pod tim prispevkem tady v Kudlance je jeho telefonni cislo.
My jsme vzdycky prispivali jednomu konkretnimu utulku ve meste a v sobotu jsem chodivala uklizet koteci vybehy, kotce nemocnych kocicek a prala jsem vsechno "jejich lozni pradlo". Nas pes byl taky odtamtud a kocicky k nam prisly ruzne, jak uz jsem jednou psala, dve jsme si z Ameriky stehovali (majitele je nechali za sebou, kdyz se odstehovali).A nas syn se snachou si adoptovali dva psy a taky si je prestehovali do Francie, kde nase snacha studuje. Na zimni a letni prazdniny je vozi sem do Cech, tak jsou psi trojjazycni.
prosinec 06, 2016 14:45
TADY JSOU NEJNOVĚJŠÍ ZPRÁVY: : d@niela




.....................................


prosinec 06, 2016 19:30
a tady jsou RTG - chudinky fenečky : d@niela





...................................JESTLI TOHLE PROJDE, TAK UŽ NEVĚŘÍM V ŽÁDNOU SPRAVEDLNOST.








prosinec 06, 2016 19:34
Milá Dani, : Anicka 1
jsem rada, ze jsi patrala dal. Snimky mluvi ze vsechno. Jitka, tak fenku pojmenovali, jde zitra na prvni operaci, celkova lecba bude asi trimesicni a bude stat nejmene ctyricet tisic.
Pan Prokes dekuje vsem, kdo pomuzou.
prosinec 06, 2016 20:03
Pokud se jedná : wendy
o asociální rodinu, tak to asi projde. S těma se musí v rukavičkách, aby to náhodou nebyla diškriminácija. Stejné to bude, pokud půjde o zbohatlickou rodinu s konexemi. Aspoň udělat jim ostudu...
Dani, díky za otištění kontaktů !
prosinec 06, 2016 22:31
PS.: chtělo by to televizi : wendy
Češi až jsou jací jsou, tak statisticky jsme asi nejlepší v poskytování podobných pomocí ! smilies/cheesy.gif
prosinec 06, 2016 22:35
Wendy, a další - : d@niela

ta dívenka, která to provedla, je z "Nové Vsi na Sokolovsku - tedy ze sociálně vyloučené lokality",

P.S. Ale že musí mít sílu, co? Tolik kostí té chudince zpřelámat...
prosinec 06, 2016 22:49
Je to strašné. Kdo to doopravdy udělal, se nejspíš nevypátrá.Ani na to nebude vůle... A označení divenka v souvislosti se spácháním tohoto činu, je poněkud tristní. : Myška
Nezbývá doufat, že přece jen boží mlýny zafungují.
Týraných zvířat je spousta, týraných a potřebných dětí je spousta, mnozí senioři by potřebovali pomoc,... sbírky, sbírky, sbírky.
Náklady na péči třeba konkrétně o tuto fenku nelze jinak pokrýt, protože pachatel náklady na léčbu nikdy neuhradí...
prosinec 07, 2016 08:02
Anička mluvila : Michal
s panem Prokešem a domluvili se na poslat peníze na jejich transparentní účet, to je to číslo banky 2010, ne na nadaci. Do zprávy pro příjemce napsat pro Jitku
Mně se to takhle líbí víc, máme z Americka zkušenost s nadacemi a kolik peněz z darů potřebují na vlastní fungování. Nechci tvrdit, že nadační fond šance pro tebe je také taková, jen chci mít aspoň trochu jistotu.
prosinec 07, 2016 09:46
Ale ne : wendy
já už to poslala na nadaci...když to přímo pan Prokeš tak uváděl jako první z možností.

Dívenka - DAni to snad ani není dívenka. O to je to smutnější.
prosinec 07, 2016 10:11
... : doktor
Panebože to je hrůza a děs.To opravdu nemůže nikomu projít.Jak ten tvoreček musí trpět?
prosinec 07, 2016 13:22
to je strašné : mila1
poslala jsem něco na ten účet pana Prokeše, taky nemám ráda nadace. A jen doufám, že se z toho ta fenečka dostane
prosinec 07, 2016 14:17
Dnes : Michal
měla první operaci nohy, zatím nevím jak to dopadlo. Snad dobře.
prosinec 07, 2016 16:46
No tak jak už si možná mnozí vzhledem ke svýmu věku mohli všimnout, : Krakonoš
tak jakejkoli násilnej trestnej čin (a to i spáchanej na člověku) samozřejmě pachateli, kterýmu je 12 let, projde, protože nejni trestně vodpovědnej. A bylo tomu tak ve všech dobách, který i ti nejstarší z nás pamatujou. Barva pleti ani postavení rodiny v tom nehrajou žádnou roli. Spravedlnost lidská může fungovat jenom v mantinelech danejch platnejma zákonama. Nezbejvá než doufat, že na tuhle malou svini čeká něco nepěknýho v rámci tý spravedlnosti vyšší. smilies/wink.gif
prosinec 07, 2016 18:30
Všimli jsme si : wendy
co mi na tom vadí nejvíc je, že se tutlá jejich identita. Máme snad právo vědět. Parta malejch smrkáčů přepadne a okrade důchdkyni a nesmí se uveřejnit jméno ani podoba, trest nula a my je potkáváme a příště to můžeme být my. Když mají na to páchat, mněli by mít na to nést důsledky.
prosinec 07, 2016 19:51
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]