O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ČTYŘLETÁ ELIŠKA PDF Tisk E-mail
Pondělí, 11 červenec 2016
Přejít na obsah
ČTYŘLETÁ ELIŠKA
Strana 2
Občas se stane, že se nějaké ditě "vrací" do krajiny, kde má odteď nařízeno žít. Čtyřletá Eliška se narodila v naší republice, ale nyní bylo rozhodnuto, že se musí přesídlit do Tanzánie. Dokonce měla i zajištěnou extra cestu - vypravili pro ni speciální letadlo a na cestě  ji hlídal policejní konvoj.

 

 

 

 

 

     Od bran domova až na  cíl cesty  v Africe cesta trvala přibližně 31 hodin. Po zdravotní stránce je však Eliška v pořádku, cestu přestála bez problémů.  I první "africkou" noc  zvládla velmi dobře. Věříme, že si na nové prostředí rychle zvykne,“ řekl lékař Jiří Hrubý, který první noc strávil ve stanu hned vedle nového Eliščina  současného bydlení a zůstane tam pro jistotu ještě dva týdny.

 

    

     Eliška je výjimečná svou povahou. Je to velice klidné a uvolněné stvoření,  jak se vyjádřil její doprovod - spolupracuje s námi a převoz nám tím výrazně usnadnila.Celá cesta i současné přivykání novým podmínkám, lidem, celému prostředí, zatím probíhá lehce.
 
 
 
 

                                                                    Původní Eliščina rodina pocházela z Keni.

 

 


 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]