O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

SWEE PEE RAMBO - MISS WORLD 2016 PDF Tisk E-mail
Neděle, 26 červen 2016
V Kalifornii, v bláznivém městě Los Angeles, se už téměř třicet let koná neuvěřitelná soutěž – O nejošklivějšího psa světa. Myslím, že jste o tom asi také už slyšeli… Každopádně, letos to vyhrála neskutečná zrůdička, čivavička SweePee Rambo, která je poměrně obstarožní psí dáma.

 

 

 

 

 

 

 

 

     Je jí sedmnáct let, což je vyloženě psí babí věk. Však už taky nosí pleny, je téměř slepá, všude možně flekatá, ale svým páníčkem, Jasonem Wurtzem, velmi obdivovaná. A není divu, když mu letos  vyhrála 1500 dolarů…

 

 

 

Sweepee Rambo, a 16-year-old Chinese Crested dog, competes in the World\'s Ugliest Dog Contest at the Sonoma-Marin Fair, Friday, June 26, 2015, in Petaluma, Calif. She won the runner-up award.

 

 

     SweePee Rambo soutěží už déle, loni byla dokonce druhá. Dost možná, že cenu dostala také proto, že třeba napřesrok tu z ní zůstanou jen fotky :-))).

 

 

 

Jason Wurtz campaigns Sweepee Rambo, a 16-year-old Chinese Crested, in the World's Ugliest Dog Contest at the Sonoma-Marin Fair on Friday, June 26, 2015, in Petaluma, Calif. Sweepee won the runner-up award. (AP Photo/Noah Berger)

 

 

 To je radosti, co?

 

 d@niela

 

 

Komentáře (10)add feed
tohle mne tedy přímo probudilo :-D !!!! : Martina P.
Je neuvěřitelné, z jakých věcí se dovedou lidi tak radovat.
Protože ale je to psisko už 17leté, tak přeci jen nevěřím, že by si ji sehnal jen proto, že je tak ošklivá. Doufám, že tam nemají soutěž O nejošklivější důchodkyni.
červen 27, 2016 07:17
Soutěž. : Pepa
Soutěž o nejhorší tchýni. To by byla pecka. Stačil by příběh.
Ale k pejskům. Na procházce potkávám často mladého muže se dvěma pejsky. Labrador a prcek neznámé rasy. Je tak ošklivě kouzelný, že není človíčka aby se nezastavil a nepohladil jej. Jedno ucho sem, druhé tam, srst řídká, černo-šedivá. Holý krysí ocásek a na konci malá štětka. Krátké nožky nesou protáhlé tělíčko. Jednoduše, kouzelný řízek.

červen 27, 2016 07:53
stalo se mi na penzionu. : alka..
Přišla paní se psem. Pes se způsobně uložil pod stůl a já běžela s miskou vody.A co jsem viděla mě šokovalo. Představte si baseta,postava, barva,ale vyloženě hlava z vlčáka.Zavzdušnila jsem se a nějak mě nenapadly obvyklé lichotky.A paní povídá,"ten je hnusnej,ale mám ho strašně ráda".
červen 27, 2016 08:44
Alko, : Iris
a o tom to je, tedy celá ta soutěž, nejsem v tom přímo zainteresovaná, ale přišel mi pod oko článek o tom, že soutěž má svědčit o tom, že láska nezná mezí a je možné milovat i nepěkného tvora, tedy pejska v tomhle případě... Jen se mi zdá, že u lidí tohle moc nefunguje... smilies/wink.gif
červen 27, 2016 14:04
Iris : Lenka1
myslím, že jo, funguje, akorát ne na té fyzické bázi. Mám jednoho kamaráda, kterýho si nesmírně vážím a mám ho ráda jako člověka, ale při představě, že by mi dal pusu, se mi zvedá žaludek. Bohužel.
červen 27, 2016 16:40
Lenko, : Sidon
to je právě to, co má asi Iris na mysli, tu "fyzickou" bázi a Ty to vlastně jenom potvrzuješ. Všechny ty řeči, že to tak není a že důležitější je "vnitřek", než "vnějšek", patří do říše pohádek jako třeba Kráska a zvíře. Kdyby byli lidi tak "ušlechtilí", tak by jsme tady na Zemi měli už dávno ráj.

smilies/wink.gif
červen 27, 2016 17:54
Tak to : Lenka1
pak jo. Já jsem to pochopila jak lásku duševní, protože se psama se normálně tó.....ne tó.

Teda aspoň normální lidi. I když abych si nenaběhla a někdo mě neoznačil za netoleratního asociála, protože to není deviace, ale jen jíná sexuální orientace. smilies/grin.gif

Jinak k tomu vnějšku a vnitřku - vždycky mě pobaví, když se z krásný, štíhlý pohodový holky stane po mateřský tlustej, proivnej kamarád ve vytahaných teplácích a pak se diví, že s ní manžel už tó........ne tó a to pak máš vidět ty diskuze na internetu od ostatních z kurníku, jakej je to odpornej hajzl. I na nucený práce by ho za trest poslaly (to "y" je tam záměrně).
červen 28, 2016 08:12
Lenko, : Iris
tó...ne tó - je super výrazivo pro "tamtó". Všichni rozumíme smilies/wink.gif smilies/cheesy.gif
červen 28, 2016 10:56
Iris, snažím se : Lenka1
udržovat "dekórum". smilies/grin.gif
červen 28, 2016 12:29
... : doktor
Hahahahaha,děkuji Vám všem,moc jste mne pobavili.Hlavně Lenka jednička,je prostě jednička.
červen 28, 2016 13:52
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]