O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KACHNÍ TELENOVELA PDF Tisk E-mail
Úterý, 31 květen 2016
Přejít na obsah
KACHNÍ TELENOVELA
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Jsem moc ráda, že se vám líbilo moje minulé psaní o kachnách a děkuju za pochvalu zahrady. Musím se přiznat, že náš život s kachničkama pěkně prožívám. Je to rozhodně lepší než večerní sledování televize. Posuďte sami...

 

 

 

 

 

 

1.díl  - Kachny se představují

 

Přilétají k nám kachny. Kačenka a kačer - vypadá to na pěkný mladý párek. Zjevně se jim u nás líbí, obzvlášť kachničce, ta si přímo zamilovala starou kupku sena.

 

 

 

 

 

2. díl - Ustálení situace

 

Kachny přicházejí pravidelně. Začínáme je přikrmovat. Budujeme jim jezírko - vodní nádrž, aby se jim u nás líbilo. Vyvstává malá otázka - budou mít ještě mladé, nebo už je moc pozdě?

 

 

 

3.díl - První malá zápletka

 

Zjevně se jim u nás líbí. Přilétají celkem pravidelně, už několik týdnů. Tráví u nás celý den. Ovšem - kachny objevily u souseda skutečně jezírko i s vodopádem, ne jen napuštěnej lavór s občas vyměňovanou vodou. Ted už k nám chodí  jen 3x denně na jídlo, a zbytek dne tráví ti zrádci u sousedů.

 

 


 

 

 

4.díl - Návrat a klid před bouří

 

Je to dobrý; sousedům se kachní párek nelíbí a vyhánějí je pryč. Situace se opět vrátila do starých kolejí a kachničky tráví svůj den znovu u nás. Opět řešíme otázku, proč nemají mladé, zda je mít někdy budou a co se jim asi mohlo stát.

 

 


 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]