O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KACHNÍ TELENOVELA PDF Tisk E-mail
Úterý, 31 květen 2016
Přejít na obsah
KACHNÍ TELENOVELA
Strana 2
Strana 3
Strana 4

 

 

 

 

 

 

12.díl - Konec první sezóny

 

 

Kachnička už chodí lépe. Sice pořád kulhá, ale vlezla si už do bazénku. Pes zvládnul celkovou situaci velice dobře, prakticky neopouští verandu kromě na vyčůraní se, dokonce přestal obtěžovat i veverky, které bydlí na borovici nad senem. Veverky se s kachnami velice skamarádily a bok po boku jedí (a i pijou) z jedné misky.

 

 

 

 

 

Ráno ale pes celý rozrušený poskakoval a tak jsme se podívali za plot. A tam stal Pan Jelen (nebo srnec s parohama, co já vím, co to je). Úžasný, majestátní a klidný. Pochutnával si na vrbě, co nám roste za plotem. Bylo mi jen líto, že ho neviděly děti. Večer se situace se psem opakovala.

 

 

 

 

 

Pan Jelen přišel i s Paní Laní. Úžasný zážitek. Stali tam a hrdě opětovali pohled z očí do očí. Čas se zastavil…

 

 



 

 


 

 

Že by začátek nové sezóny?

LENKA

 

 

 

 

Komentáře (7)add feed
Lenko, : Míša šíša
krásná fotoreportáž! Prcíř je borec. smilies/grin.gif
Také jsme kdysi sdíleli podobné nadšení z příletu kachní rodinky na náš rybníček. Také jsme krmili. Následně si kachny chodily říkat o žvanec až před dveře domu, posléze se otrkaly a klidně si to vpochodovaly otevřenými dveřmi až do baráku. Naučily se žrát i přímo z ruky. Ach, jak to bylo roztomilé! Poněkud méně roztomilá začala být všude v okolí domu rozpleskaná kachní ho*na. Když mi kachny sklidily celý záhon ještě zelených jahod, nepřipadalo mi to roztomilé už vůbec.
Situace se vyřešila sama tím, že náš starý německý ovčák flegmatik opustil tento svět a nový hafan, když odrostl ze štěněcího věku, dal kachnám jasně najevo, kde je jejich místo. Takže teď už se drží pouze na rybníku a v jeho okolí.

Jo a kachňátka byla každý rok. Ovšem vzhledem k tomu, že máme v rybníku sumce, jejich osud byl pokaždé brzy zpečetěn.

Jinak sexuální ataky kačerů na kachny jsou jen pro otrlé nátury. Úplně nejhorší je, když kačer vykonává akt přímo na vodě, takže kachna je i s hlavou potopená pod vodou (proboha jak dýchá?).

V těchto okamžicích jsem fakt ráda, že jsem se nenarodila jako kachna. smilies/wink.gif
červen 01, 2016 08:18
to jsem nevěděla, : Martina P.
že to mají kachničky tak - jak bch to řekla - drsné... I když oni se s tím ti ptačí či zvířecí pánové většinou moc nemažou. Žádný romantický předehry smilies/cheesy.gif
červen 01, 2016 10:36
... : *deeres*
Máme tu na rybníku také kachny a dost divné, jsou tmavě hnědé a s bílými skvrnami. Jednak jsou asi nakřížené s českými kačkami domácími a ten tvar těla a hnědá barva, to asi mají od nějakých zdrhnutých angličanek(asi kachna ruánská). Už jsem to několikrát hledala, co to je za druh a nenašla. Loni byl velikánský slejvák, zrovna , když vyvedli mladé a myslela jsem, že se všechny utopily, bylo jich tam celé hejno,včetně starých. Na podzim se na rybníce objevili naše normální divoké. A letos na jaře se znovu objevili ty původní.Jenom jeden pár, mláďata jsem zatím neviděla a dvakrát tu už bylo krupobití. Ale dole na Vltavě labuťáci mají šest malých parníčků a před tou činou je dokázali ochránit. Tak uvidím!
červen 01, 2016 10:59
Ježkovy voči : Zdena
to je paráda, zasmála jsem se a rozeslala link na tuhle stránku všem známým. Ať si taky užijí.
červen 01, 2016 12:29
Lenko : doktor
Děkuji za krásné fotky i povídání.Dcera na zahradě má rybník (rybníček...?).Krom ryb (pstruzi,líni a jeseteři) vody rybníka obývají též užovka a kvákající ropucha.Každý den odpoledne či navěčer přilétají na rybník dva páry kachen divokých.Momentálně přilétají dvě kachny,fešáci sedí na vejcích.Neposílám fotky,neumím je ke komentáři přidat.
červen 01, 2016 14:48
Lenka : doktor
Lenko dík za bezva fotky a povídání.Dcera má na zahradě rybník (rybníček..?) a krom ryb (pstruzi,líni,jeseteři) vody rybníka obývá užovka a kvákající ropucha.Každý den odpoledne nebo navečer přilétají dva páry kachen divokých.Někdy přilétají jen dvě kachny,fešákové sedí na vejcích.Posezení u rybníka je úžasný,dokážeme sedět i celý večer.AhojNedokládám fotkama,neumím je vložit do komentáře.
červen 01, 2016 15:05
... : marty
člověk by ani neřek jaký dramata se můžou dít třeba i na zahradě. A jak to má ta kachnička s těma vztahama pestrý!!!

Pěkný fotky a napínavý příběh. Jsem zvědavá na pokračování.
červen 01, 2016 15:52
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]