O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KACHNÍ TELENOVELA PDF Tisk E-mail
Úterý, 31 květen 2016
Přejít na obsah
KACHNÍ TELENOVELA
Strana 2
Strana 3
Strana 4

 

 

 

 

 

8.díl - Konfrontace II.

 

Prcíř to ovšem nevzdává a při pravidelně každodenní kontrole konečně kachničku nachází. Kačer se staví na ochranu. Opět osobně zasahuji a zdá se, že náš párek pochopil moji aktivitu - kačer chrání kachničku,  zůstává s ní a já děsím pouze Prcíře, který naštvaný z neúspěšného lovu odlétá.

 

 

 

9.díl - Ustálení situce

 

Kachny přilétají pravidelně. Většinou se rychle najedí, případně v jezírku umyjou, obejdou zahradu, občerství se čistou vodou ze psí misky a odcházejí odpočívat do nějakého úkrytu. Dny tráví schované v keřích. Věří mi a pochopily, že jsem na jejich straně. Když jim sypu jídlo, přibíhají ke mně jak slepice.

 

 

 

 

 

10.díl - Katastrofa!

 

Naprostá hrůza. Kachnička kulhá. Při bližším pohledu je vidět, že jí pravá noha (nahoře, tam u těla) krvácí. Dokulhá k jídlu a pak většinu dne proleží schovaná v keři. Nemá vůbec sílu se dostat ani k vodě, natož celá vlézt do jezírka.

 

 

 

11.díl - Kačer je blbec

 

Kachnička pořád kulhá. Vždy se nějak přesune a pak dlouho odpočívá. Jak zpočátku následoval kačer ji, teď chodí ona za ním. A ten blbec se rozhodl, že se půjdou projít na zeleninovou zahradu, kde jsou zvýšené truhlíky - takže prakticky překážková dráha. Kachnička statečně přelézá za ním. Na konci je plot. Takže cesta zpátky. Kachnička uprostřed truhlíku už nemůže. Napřed celou hodinu jen stojí na jedné nožce, pak 2,5 hodiny leží a odpočívá v truhlíku. Kačer je stále s ní. Nakonec jsem je našla opět u sena. Zjevně to nějak zvládla.

 

 


 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]