O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

LÁSKA BEZVÝHRADNÁ PDF Tisk E-mail
Pondělí, 04 duben 2016
Mám několik životních lásek a jednou z nich je i můj Bert. Je to parťák a kamarád. Je se mnou rád a kdykoliv a snad i kdekoliv. Vítá mě zdálky. Hlídá mě, když si lehnu sama uprostřed lesů na louku. Dívá se smutně, když jsem smutná já. Leží mi u nohou, když se dívám na televizi. Nikdy mě nezradí a já jsem jeho nej. A když se dívám do jeho psích očí, vidím v nich tolik lásky a oddanosti.

 

 

 

 

 

 

 

      Za ty tři společné roky už to nikdy nebude jen pes, je to část mojí smečky, stejně jako já jsem jeho. Našla jsem něco moc pěkného na netu a pro vás všechny to přeložila. A pokud vám u toho posledního bodu ukápne slza, stejně jako mně, tak chápete, co je psí láska...
 
 
 
 
 
 
1. Můj život bude trvat něco kolem desíti až patnácti let. Jakékoliv rozloučení s tebou pro mne bude bolestné. Pamatuj na to, než si mne pořídíš.

2. Dej mi čas, abych pochopil, co po mě chceš. Nebuď netrpělivý, naštvaný nebo podrážděný.

3. Měj ve mně důvěru a já ti ji vrátím zpět. Respekt se dá pouze zasloužit a ne vynutit.

4. Nebuď na mne naštvaný dlouho a netrestej mě tak, že mě někam zavřeš. Nepochopím to. Jediné co chápu je, že mě odmítáš. Ty máš svou práci, zábavu a kamarády. Já mám jen tebe.

5. Mluv ke mně. I když nerozumím slovům, rozumím tónu hlasu. Schválně se podívej na můj ocas.

6. Pamatuj na to, jak se ke mně chováš. Nikdy na to nezapomínám, a pokud jsi krutý, může mě to poznamenat na vždy.

7. Prosím, nebij mě. Nemůžu ti to vrátit, ale můžu tě kousnout, nebo škrábnout a věř, že to je to poslední, co bych ti chtěl udělat.
 
 
 
 
 
 
 
8. Před tím, než mě odsoudíš za to, že jsem líný, nespolupracující nebo netečný, sám si polož otázku, jestli mě něco neštve nebo netrápí. Třeba mi dáváš špatné jídlo, nebo jsem byl dlouho na slunci, nebo moje srdce stárne a slábne. Může se klidně stát, že jsem jen prostě unavený pes.

9. Starej se o mně až zestárnu. Totéž se stane i tobě a třeba budeš potřebovat lásku, péči, pohodlí a pozornost.
 
10. Zůstaň se mnou i v těžkých chvílích. Nikdy neříkej, že to nemůžeš vidět, nebo že to mají udělat v tvojí nepřítomnosti. Vše je lehčí, když jsi se mnou. A pamatuj, ať uděláš cokoliv, vždycky tě budu mít rád.
 
 
 
 PES BERT
a jeho panička
 
 
 
Komentáře (25)add feed
Hm. Jako jedna z životních lásek... Proč ne? : NČ
Jako jediná životní láska... To ne!
duben 05, 2016 06:23
a proč ne : Bětkas
A proč by to nemohla být jedna z životních lásek nechápu.Dejme si otázku. Zná někdo něco věrnějšího a oddanějšího? Zradil někdy někoho pes? Raději strávím volné chvilky se psy než s lidmi.Že jsem divná? No a? V mém věku mi už nezáleží na mínění okolních lidí.
duben 05, 2016 14:19
... : Majka1
krásné, a pravdivé.
Svého psa bych za chlapa už nevyměnila.
duben 05, 2016 15:50
Když : Lenka1
mi před 9 lety umřel šestiletej ovčák Denny nečekaně na torzi žaludku, brečela jsem skoro tejden. I teď si na něj občas vzpomenu. Ať je mu v tom psím nebi dobře!
duben 05, 2016 18:18
Holky!!!! Šmarjá bóže. Zvíře je furt zvíře, : NČ
Nic proti lásce ke zvířeti, ta je fajn. Ale láska je snad přecijen vo něčom jinym.....
duben 05, 2016 19:31
NČ : wendy
tomuhle fakt asi nerozumíš...jo, je víc druhů lásky, ale tahle psí je bezbřehá.
V sobotu jsme byli s jídlem v útulku, ze kterého máme Bobinu, jeden exemplář jsem pak byla v lese vyvenčit. A pak otevřu doma noviny a čtu tam, že nějaký hajzl nechal donma psa uvázaného u topení a než se za pár dní ráčil laskavě páníček vrátit domů, pejsek zatím umřel hlady a žízní...
Někteří psi jsou holt lepší než lidi. A jak to říkal Axel Münthe : čí víc poznávám lidi, tím raději mám zvířata.
smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif
duben 05, 2016 22:01
Ani to číst nemůžu, : d@niela
natož vidět, co všechno jsou lidi schopní zvířatům udělat...
Hnus. Protože jestli nás má někdo opravdu a bezvýhradně rád, tak je to naše zvířátko...
duben 05, 2016 22:42
D@nielo : kim
Odbočím, protože mi je zváštní, že mám stejný problém jako ty. Začlo to zánětem ledvin a dnes mi vytrhli poslední 3 zuby dole. Přišla jsem za 6 týdnů o 15 zubů a ty ledviny s těmi zuby prý souvisí. Prosím napiš jak jsi spokojená s těmi novými.
duben 06, 2016 10:42
Dani : Lenka1
troufám si říci, že moji papouši mě teď momentálně nenávidí.

Považ, strašně jsem je týrala. Celé 2(!) dny a dvě noci byli zavření v kleci, páč jsem potřebovala umejt okna a vymalovat.

No, ta hrůza. Umíš si to představit? A ještě jsem si zákeřně a podvraťácky počkala do tmy a odlapla jsem je, když se chudáci vůbec nemohli bránit.
smilies/grin.gif
duben 06, 2016 13:27
Za sebe : wendy
shledávám postup výše uvedený v pořádku. Opeřenci měli jistě co jíst a pít, nezcepeněli a paní byla přítomna.
I když vím, že papouch se dokáže pěkně urazit ! ale přejde ho to... smilies/cheesy.gif
duben 06, 2016 15:22
Snad, Wendy, i trochu rozumím. : NČ
A právě proto žádný zvíře doma nemám.
duben 06, 2016 15:42
Jo, : wendy
to loučení....
duben 06, 2016 16:04
Kim, napiš mi, : d@niela
Email snad znáš - daniela zavináč kudlanka.cz
Napíšu... Hele, rozhodně to mýmu zdraví neprospělo!
duben 06, 2016 18:11
wendy : Lenka1
nezcepeněli, zato se pokoušeli dostat ven tak vehementně, že to chvílema vypadalo, že klec převrátí. A když jsem jim konečně otevřela, tak se do dvířek nacpali hned tři najednou.

Ještě mám anduláky a ne třeba žakouše. Ti vydrží uražení třeba i několik měsíců, což se prý projevuje tak, že při jakýchkoli následných podlézavých pokusech o smíření klovou stylem a technikou pitbula - chytnou a nepustí, po očku tě sledují a podle tvojí reakce se rozhodují, jestli nemají ještě přidat. smilies/grin.gif
duben 06, 2016 18:25
... : Mikin
Ja bych bez psiho kamarada zit nechtel.
A nejvic souhlasim s Majkou. Psa bych za chlapa taky nevymenil. smilies/smiley.gif
duben 06, 2016 21:10
... : bb
no, nechtěla bych být někdy postavena před nutnost volit, jestli nechám přežít svého psa, kocourka, kočičku, nebo cizího člověka. Dobrého, slušného, normálního. Vážně ne, protože bych musela volit ve prospěch člověka, ale urvalo by mi to srdce.
duben 06, 2016 23:01
Lenko : wendy
a ještě si mohou vytrhávat peří.

Naše milovaná andulka, když ji hosté blbci nechali napít z pohárku vína, se opila. Posedávala na dveřích, kymácela se a kníkala. Druhý den si schoávala hlavu pod křídlo a vůbec s námi nemluvila.
smilies/wink.gif
duben 07, 2016 09:50
Bb : Justík
Zvláštní, taky jsem už přemýšlela tímto směrem. Já jsem byla trochu za "černou ovci", protože jsem mamce odpovídala, že nejdřív bych se postarala o svou rodinu (vč. zvířat) a pak bych šla pomáhat ostatním..
duben 08, 2016 08:51
Psa bych asi za muže nevyměnila s fajn mužským je príma, ale férový chlap : Eny
se k mé smečce může přidat když bude chtít. S větší smečkou je větší sranda! Ale bojím se že bez pesana bych už nikdy být nemohla. Věrnějšího tvora bych asi už nenašla.
duben 08, 2016 13:51
dodatek... : Eny
....ale bez muže být umím, to je vyzkoušené! smilies/cheesy.gif
duben 08, 2016 13:57
Mazlíčci : Ras - Puteen

Tak přátelé, jestli tohleto není hoax, potom demence lidského druhu je už v tak pokročilém stádiu, že pouze jeho totální destrukce je jediným konečným řešením.
Tento experiment se prostě Velkému Tvořiteli nevyvedl a pokud výběr našich elit myslí
tak, jako pan Dientsbier a skautík Stropnický, no tak jsme už totálně v PR..LI.

KOČKY A PSI JAKO POTRAVINA? OD LETOŠKA LEGÁLNĚ!

Za naprostého nezájmu novinářů, ochránců zvířat a dalších skupin občanů prošla toto pondělí Parlamentem České republiky novela zákona č. 166/1999 Sb., o veterinární péči a o změně souvisejících předpisů.
Její součástí je i nové zařazení, pro naprostou většinu lidí, domácích mazlíčků – psů a koček mezi takzvaná jatečná zvířata.


Domácí mazlíčci nebo hodnotný zdroj proteinů a bílkovin?

Zákon, který nemá v Evropě obdoby, předložilo ke schválení Ministerstvo práce a sociálních věcí v čele s šéfem resortu Jiřím Dienstbierem ml. s odůvodněním, že díky této změně dojde pouze k legalizaci dlouhodobého stavu, kdy jsou tato zvířata stejně některými občany České republiky brána jako hospodářská.
„Určité skupiny obyvatel prostě nemají jinou možnost, jak doplnit organismu potřebné proteiny, bílkoviny a tuky, než že si prostě chytí na ulici nějakého toho pejska nebo kočičku. A my jim to nemůžeme mít za zlé, pro různé nízkopříjmové skupiny je to opravdu jediným řešením. I pro stát je schválení tohoto zákona výhodné v tom, že se na jednu stranu sníží objem dávek vyplácených v hmotné nouzi a na druhou stranu dojde ke snížení počtu volně pobíhajících psů a koček.

duben 08, 2016 19:35
je to hoax, Rasputin si to neumí ověřit? : bb
V březnu ze začala šířit nesmyslná zpráva o legalizaci koček a psů jako potraviny s předmětem "Dientsbier se zbláznil !!! To snad nemohl vymyslet zdravý člověk !!Ve skutečnosti je to zkopírovaný parodický článekBURANI.CZ, který buď někdo z neznalosti nebo hlouposti okopíroval a rozeslal.

[url= http://www.hoax.cz/cze/] [url]http://www.hoax.cz/cze/
duben 09, 2016 16:33
pardon, znovu : bb
duben 09, 2016 16:35
:) : bb
duben 09, 2016 16:37
ne, tak nic : bb
Prostě www.hoax.cz smilies/grin.gif
duben 09, 2016 16:39
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]