O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

TŘINÁCT HŘEBCŮ A JÁ - 3 PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 25 únor 2016
Přejít na obsah
TŘINÁCT HŘEBCŮ A JÁ - 3
Strana 2

 

 

 

 

 

 

Plaváčka jsem si připnula na 4 metrové vodítko a v dostatečné, bezpečné vzdálenosti od obou aktérů zkoušela klisny, nebo jsem připouštěla. Pokud skočil, tak po skoku šel domů, ostatní se "prubovaly" znova za cca 12 hodin. Podle počtu zrovna rozříjených byla klisna připuštěná od 1x za 2 dny do 2x denně. Pokud jsem jezdívala s klisnami na skok, jezdilo se obden, to může postačit. Teplokrevní hřebci připouštěli v sezoně přesto třeba i 3 -4 klisny denně, s obdenním intervalem tedy najednou mohlo říjet asi 7 klisen.

 

Jak už jsem napsala, Plaváček brzo pochopil, že chodí ven za holkama, a jen jsem ho připnula a otevřela dveře, hrnul se ven jak velká voda, řehtal, a táhnul mě k místu, kde jsem mívala kobylky uvázané. Právě veliká síla teplokrevných nebo chladnokrevných koní (proti poníkům) je příčinou, proč u pušťáků mají pracovat a většinou opravdu pracují muži.

 

 

 


 

 

 

Vůbec nejde o to, že by hřebec si na ženu nějak dovoloval, ale to, že když zapracují hormony, může přestat s ohleduplností či poslušností vůči člověku. Ne, neublíží, ale kdyby se vytrhnul, mohl by třeba utéci a připustit klisnu, u které o připuštění majitel nestojí. Také jde o ten správný stereotyp: znám hřebce, kterého v pohodě jezdila subtilní slečna, sportovala s ním. Ale když jsem přišla připouštět, zvedla telefon, do 20 minut došel chlap a moji kobylu s hřebcem připustil. Ten hřebec se naučil, že na závodech, se slečnou na zádech "nic nebude", naopak s chlapem na lonži věděl, že si "zasexuje".

 

Takže takto vypadá "koňská láska" při připouštění tzv. z ruky...

 

 

MILENA

 

 

 

 

Komentáře (4)add feed
To je opravdu zajimave, jak vsechno chce sve. : moira2
Je to asi bezvadny mit tak velke hobby, ktere cloveku vyplni cely zivot.
Moc gratuluju a preju hodne dalsich uspechu.
únor 26, 2016 13:42
... : Milena.
Děkuji. smilies/wink.gif
únor 26, 2016 18:40
Tohle je milé odpočinkové čtení. : mamča
Ráda si o konících čtu. Je to taková úleva od politických hádanic. Číst si o tom, že se někdo bez ohledu na politickou situaci a stranickou příslušnost smilies/cheesy.gif dokáže s láskou věnovat svému koníčku.
A i když je to velká dřina, být mezi těmi koňskými hřívami šťastný.
Díky Mileno !
únor 29, 2016 12:04
mamčo, : Milena.
nadarmo se neříká - nech to koňovi, má větší hlavu! Já mám koní (poníků od 79 cm do 91 cm) aktuálně 13, takže to je hlav, co mohou převzít moje starosti!

únor 29, 2016 16:50
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]