O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KRYSAŘÍKOVÁ A CHUDÁK PÁNÍČEK PDF Tisk E-mail
Úterý, 13 listopad 2007

Myšlenkové pochody slečny krysaříkové jsou vědní disciplínou samy o sobě. Dospěli jsme u nás doma sice k přesvědčení, že celé její myšlení se odehrává v podobě několika bludných světélek poletujících v temnotě krysařičí hlavičky, ale já se nemohu zbavit dojmu, že se ta světélka čas od času shluknou do formy, kterou bych nazval poťouchlost.

   

Myslíte si, že něco takového není možné?

 

 

  • Krysaříková, která si ani po roce a půl není schopna zapamatovat zvuk slova "zůstaň", ale bezpečně, a to i ve spánku pozná klapnutí ledničky či plesknutí kolečka salámu na podlahu, je divná. Ale na to sem si zvykl.
  • Krysaříková, která si z misky vybírá jen granule, které ji chutnají, ale v parku je ochotna se poprat s labuťákem o kus tvrdé housky a vyžírat zrní nasypané ptáčkům, je dost divná. I na to sem si zvykl.
  • Krysaříková, která je ochotna proto, aby se dostala pod peřinu, plazit se a kroutit jako žížala s epileptickým záchvatem, ale když si má obléknout neoblíbený svetr, je náhle naprosto tuhá a neumí ani ohnout nohu, je podezřelá (a to nemluvím o schopnosti tentýž svetr venku během několika minut svléknout a protáhnout dvěma kalužema).

 

 

     

 

Ale zvykáme si....

 

     Dokážu pochopit, že když krysaříková vykoná svou potřebu, zatímco já trpělivě čekám ( abych jí to snad, nedejbože, nezakřiknul!) musí i párkrát hrábnout zadní packou. Nezvyknu si ale, že se ohlédne, aby lépe zamířila blátem na mé džíny.

 

 

     Možná, že by někdo dokázal doložit, že zlomyslnost či poťouchlost je vedlejším produktem rozumu. Já proti tomu nic nemám. Ale v tom případě to znamená, že krysaříková dostala poťouchlost od Pánaboha jako přídavek. Někdo tvrdí, že Bůh je muž, jiný že žena, tamten tvrdí, že Bůh je běloch, tenhle že Bůh je černoch. Já mám ale nezvratné důkazy, že Bůh je pes.

 

 

 

    Mj. mám dilema: Můžou se do baby-boxů dávat i psi? 

 

 

 

 

Jón Kixx

 

 

 

 

Komentáře (3)add feed
Milý chovateli ! : wendy
add 1/ na "zůstaň" naše hlupatá členka rodiny sice reaguje, ale vždy jakoby o něm nejdříve krátce, leč hluboce popřemýšlela. Zato na zvuky týkající se stravování letí okamžitě přes celý byt a může se přerazit - o přemýšlení v tomto případě není ani řeč...
add 2/ na návštěvy abych se s ní styděla chodit, neboť se okamžitě vrhá k jakékoliv nádobě se žrádlem a pitím, ať už to jsou kočičí kapsičky, voda slepicím nebo nedej bože opuštěný oběd pána domu. Čekám, kdy nás někdo práskne ochráncům zvířat pro týraní svěřené věci hladem...
add 3/ bez zkušeností, neb do postele nesmí a oblek do společnosti - zatím - nemá. Je ale fakt, že když mi bylo blbě, na nic se neptala a skočila mi na gauč v obýváku k nohám. Jsou to zlatíčka, viď ?!
listopad 13, 2007 07:55
Nádherná krysaříková! A ty skvělé vlastnosti... : Vodoměrka
...hned bych ji pořídila našemu Kešonkovi jako společnici... myslím, že by si ti dva dokonale rozuměli. smilies/smiley.gif
listopad 13, 2007 12:07
Krysaříková je roztomilá poťouchlice. : mamča
Kam se na ní hrabe nebožtík krysařík ! smilies/grin.gif Jestli vy jste si jí, zdrceni žalem nad ztrátou jejího předchůdce, malinko nerozmazlili ?
Já to chápu, mám 2 2 suverénní kočky, a taky s námi cvičí. smilies/smiley.gif
listopad 13, 2007 21:12
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]