O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NAŠE FLUFFY PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 12 listopad 2015
Přejít na obsah
NAŠE FLUFFY
Strana 2
Strana 3
Máme Fluffy už pět let. Našla jsem ji na Craigslistu (to jsou zdejší internetové inzeráty). Její majitelé nám říkali, že jí je asi rok. Jestli si to pamatuju dobře, tak jsem ji koupili tak za 30 dolarů.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        Byla menší než je teď, myslím, že nyní je trošku vypasená. Domů jsme si ji přinesli na jaře a první léto byla ještě v kleci. Druhý rok jsme ji už nechali volně běhat po zahradě.

 

 

 

Jenže ten druhý a pak i další rok, kdy jsme ji nechali přes léto volně běhat, tak začala žrát kytky, zcela zlikvidovala dvoje růže a několik dalších okrasných kytek.

 

 

A tak jsme jí vyhradili plotem kus zahrady, jenže tam zas úspěšně ohlodala všechny nové výhonky malin a pak jsme ten rok žádný neměli.

 

 

Další rok jsme pro ni kolem dokola oplotili trampolínu, ale prokousala se plastikovým plotem a zas se pustila do růží… vždycky se ale způsobně vracela dírou zpátky pod trampolínu do svého domečku. Nakonec jsme to oplotili „slepičákem“ a vše je v pořádku.

 

 

 

 

 

Taky teď dlabala i čerstvě napadané listí. Má vůbec vybrané chutě, některé listy má radši než jiný. Občas ji tam odstřihneme i kousky jejich oblíbených růží, nebo ty listy okrasných kytek, co jí chutnaly, ať si tedy užije :-))).

 

 

 


 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]