O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NAŠI KAMARÁDI Z ŘÍŠE ZVÍŘECÍ PDF Tisk E-mail
Úterý, 07 duben 2015
Dnes, po delší době, zase začínám s vaším vyprávěním... Tentokrát je to o kouzelném kocourkovi, který žije s naším dlouholetým kamarádem, co si říká strejda-děda. Kocourek se stal jeho čtyřnohým potěšením a věřím, že je i jedním z opravdu učinkujících léků na mizející zdravotní potíže. Mj. také hlásám, že pozorování mého psího miminka je lepší než všechna antidepresiva.

 

 

 

 

 

 

 

      Dostala jsem i pár dalších, velmi hezkých článků, doprovozených fotkami. Věřím, že to bude příjemné pohlazení na duši. Drobnou protiváhou všem těm průšvihům a trápením, kterých máme kolem sebe tolik. 

 

     Budu moc ráda - a ostatní jakbysmet - když i vy napíšete, jak jste velikonoční dny prožili, co jste zajímavého dělali, kde jste byli - a nebo jen povídání o vašich nejrůznějších souputnících - ať to jsou čičiny, pesinky, brouci, opeřenci všeho druhu, hlodavci, rybičky, prasátka ...

 

 

 

       tenhle překrásný obrázek jsem tajně ukořistila z webu můřiny ratolesti...

snad nebudu moc potrestána

:-)))

 

d@niela

 

 

Komentáře (1)add feed
... : mia I
o našem psím nalezenci jsem psala v příspěvcích pod Mikinovým článkem. Je to prostě náš mazel a má se u nás jako hrabě. Však nám taky přináší pořád radost.

K velikonocům. Já jsem ráno na Květnou neděli odjela do Prahy. Odpoledne jsme prošli s příbuznými Veleslavín, Jenerálku, Dolní Šárku. Bylo by to prima, kdyby nebylo tak hnusný počasí. Pak jsme večer vyrazili na Pašije do chrámu sv. Víta, o kterých jsem se dočetla v tisku. Nejdříve mluvil kardinál Duka, pak Nela Boudová, Otakar Brousek a ještě jeden herec myslím V. Gottwald za doprovodu hudby sehráli představení. Krásná atmosféra, uvolnění, klid. Moc jsem to potřebovala. Na závěr jsme si podali ruku s kardinálem Dukou.

V pondělí jsem vyrazila po Praze , hodně jsem fotila a hodně krásného viděla, zašla opět do mojí oblíbené vršovické cukrárny. Prošla jsem Staré město, Nové Město, Vršovice, Smíchov-Hřebenky. Na večer jsem měla lístky do Obecního domu. Přišli jsme brzy. Sedíme si u šatny na polstrované pohovce jak tři grácie a v tom pan Hudeček s manželkou šli kolem nás, milí , usměvaví. Koncert byl nádherný, účinkující sklidili závěrečný zasloužený potlesk vestoje. Další den padal v Praze sníh, to už jsem mířila busem domů, u nás méně sněhu než v Praze.

Pak už jsem tu měla vnoučátka. Zadělala jsem linecké těsto, dětem jsem oblékla zástěry, zvlášť vnouček v ní vypadal komicky. Děti vykrajovaly linecká kuřátka, zajíčky, slepičky. Z kynutého těsta dělaly mini bochánky a ta nedočkavost, když těsto začalo v troubě nabíhat. Malej se dmul pýchou a prsil jak kdyby byl vrchní pekař u Odkolka. smilies/grin.gif Když jsme dopekli tak jsem vystřihla z papíru obrovská papírová vejce a vymalovávali je jako dárek pro rodiče
Tak to bylo všechno fajn. Jen počasí studené.
duben 08, 2015 09:13
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]