O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ÓDA NA JAPKO PDF Tisk E-mail
Úterý, 31 březen 2015
Přejít na obsah
ÓDA NA JAPKO
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5
Strana 6
Strana 7
 

 

 

 

 

 

 

 

A někdy to je jenom nově osázená úvozová cesta jabloněmi, hrušněmi a švestkami jako v Suchdole, kde o každý ze stromků pečují děti z mateřské školky. Byly při jejich výsadbě, chodily je zalévat, aby se uchytily a každý strom dostal cedulku se jménem, které mu děti vymyslely. Je tu Aninka, Hvězdička i Elinka, Sumec a Okoun, asi děti nějakého rybáře, Hagrid, Glum, MacPherson, to bude strom malého Skota, Abraham Lincoln, pro změnu asi Američana, Hubáček a Drsoň. Drsoně nejspíš bude ošetřovat prťavý ctitel Cimrmanů, Ušákův Ovocňák, najdete tu i Kájínka anebo docela jednoduše se strom jmenuje Pan Jablko.

 

 

 


 

 

 

Za zmínku stojí i Strahovská zahrada, kde bývala stráň plná hrušní. Před lety zahradnická firma stromy „odborně“ ošetřila tak, že místo prořezání jim uřízla vršky a ty to většinou nepřežily. Celá stráň je znovu osázena, vypadá to na jabloně a třeba i tady bude nějaké překvapení v podobě zajímavého druhu.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]