O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VELEVÁŽENÉ PUBLIKUM!!! - 4 PDF Tisk E-mail
Neděle, 01 únor 2015
Přejít na obsah
VELEVÁŽENÉ PUBLIKUM!!! - 4
Strana 2
Mám velkou postel. 2 x 2 metry. Jsem širokorozchodná, ale na tu svou půlku se vejdu bohatě, takže druhou nijak nezabírám. Věnovala jsem ji celou svému příživníkovi, té malé chlupaté přísavce. Ale kdepáááák, on, i když má krásnej přepychovej polštář ve tvaru zrzavého psa, tak nejraději spí mně za krkem a funí mi do ucha. Na jeho chválu však musím přiznat, že s sebou nijak nemrská, spí klidně.

 

 

 

 

 

 

      Je noc. Spící žouželku zvedám zpod stolu, kde mi leží u nohou. (U PC sedím na gymnastickém míči, takže se, chudáček, vydává velkému nebezpečí, že bude tou gumovou koulí převálcován. Ale přemluvit se nedá, pracuje se mnou a nejspíš ve snech spřádá budoucí témata kudlanky.) Jsme tu většinou tak do deseti - jedenácti, pak ho budím na loužičku a jdeme spát. Probudí mne kolem šesté a jdeme loužičkovat. Oba. A pak ještě tak hodinku do pelechu. Dobrej, ne?

 

        Je fakt, že mi překopal dlouhodobně zažitý režim. Teď už jsem kolem osmé "in" a jedu, jedu... Vybudovala jsem mu i boudu. No řekněte, nevyblbnu se?

 

       

 

 

 

 

 

       Taky jsme probírali předmět "socializace psa psem" - přišel se na nás podívat Robert se svou Ireskou. Tedy zaprasený páníček se stejně vypadající a stejně libě vonící kámoškou. V první chvíli jsem si říkala: "Tak, a co já napíšu na Kudlanku? Že už nemám psa? Že jsem ho nechala sežrat Ireskou k svačině?"

 

 

 

 

 

 

     Ale nakonec to dopadlo docela ok - čtyřměsíční psí géniuska si bílou koulí pohazovala z místa na místo, občas na něj skočila a zalehla ho, případně zamáčkla do rohu rohového gauče. Kupodivu Kayo vždy vyplaval, otřepal se a vyrazil k novému útoku. Dorážel neustále a nebýt Ireska poněkud znavená z mnohahodinového tréninku, kdo ví, jak by to dopadlo....

 

 

 

 


 

 


 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]