O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JAK VYCVIČIT TOHO SVÉHO? PDF Tisk E-mail
Úterý, 26 červen 2007
Přejít na obsah
JAK VYCVIČIT TOHO SVÉHO?
Strana 2

Jedna z kudlanek, Saša, žije nejen s rodinou, ale i s papoušky. Vlastně nejen s papoušky, ještě se psy… Ale o těch zas až příště. Prohlížela jsem si stránky této velké rodinky; jsou velmi hezké a jednoznačně s velkou láskou udělané. Že by ženská ruka? Ale vraťme se zpět k papouchům.

Na webu je mj. i návod, jak si papouška ochočit, respektive, jak svého okřídleného kamaráda vychovat. A co byste řekli – víte, že to vypadá jak perfektní návod na „ochočení chlapa“?

 

Část I.

 

 

1. Sedni si ke kleci a čti si noviny nebo tak něco. Mluv na papouška tichým hlasem (nepřítel, který bude chtít papouška ulovit a sežrat, nebude dělat hluk). Ruce dej tak, aby na ně viděl, ale nehýbej s nimi. Nabídni mu do misky nejoblíbenější pamlsky, až budeš odcházet, odnes je. Až se bude papoušek cítit tak bezpečně, že se bude pohybovat po kleci, žrát i pít v tvé přítomnosti, přikroč k dalšímu kroku.


2. Přibliž k papouškovi jednu ruku, druhou měj schovanou za zády. Rukou nehýbej. Mluv na papouška nebo mu něco předčítej. Nedívej se na něj upřeně, měj oči trošku sklopené. Opakuj to tak dlouho, dokud se zase nebude papoušek cítit v nové situaci bezpečně.

3. Dej mu misku s oblíbeným krmením blíž ke své ruce a zase vyčkej, až bude beze strachu žrát a pohybovat se po kleci.

4. Podrž v prstech oblíbený pamlsek, nehýbej s nimi. Jestliže si ho papoušek nechce vzít, dej mu ho skrz mříže na bidýlko nebo do misky. Zatímco papoušek žere, nehýbej se.

5. Začni trošku pohybovat prsty. Hraj si s pamlskem nebo hračkou, nedotýkej se papouška, když si od tebe bere pamlsek. Jestliže se papoušek poleká a odskočí, když si sáhneš pro další pamlsek, vrať se na nějakou dobu k bodu 4.

 

 

 

 

  

6. Ukaž papouškovi druhou ruku. Druhá ruka je v klidu, první pořád podává pamlsky a hraje si s hračkami.


7. Vyměň ruce, první je v klidu, druhá podává pamlsky.


8. Polož ruce volně poblíž misky s krmením, tak, aby je papoušek musel přelézt, kdy bude chtít pamlsek. Nehýbej s nimi. Nech papouška chodit po ruce, prozkoumávat prsty.

9. Jemně hýbej prsty, zatímco máš papouška na ruce. Jestliže se neleká, můžeš ho vyndat z klece.

10. Nauč papouška nastupovat na ruku. Jednu ruku k němu přibliž, druhou mu nabízej pamlsek a lákej ho.

11. Vyndavej papouška na ruce z klece a vracej ho zpět.

 

 

 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]