O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NÁVRAT BUDULÍNKA PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 08 říjen 2009

Již jsem vám tu psala o koťátku Budulínkovi, které mi vypadlo z balkóna, uhodilo se do hlavičky, bylo dva dny v bezvědomí a pak se začalo vzpamatovávat. Už je absolutně v pohodě, lítá, hraje si, papá (teda cpe se), správně kaká i čůrá na správná místa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      No a včera jsem šla na bus - neb jsem jela do Prahy  a Fífa (to je můj pes - teda fenka) byla na balkóně, tak jsem jí zavolala domů, aby tam neřvala, což ona dělá, kdykoli jde někdo okolo.

 

     Jak jsem tak čekala, až se slečně uráčí, tak Budulínek nenápadně vyklouzl ven, na ten balkón. Čehož jsem si nevšimla. Až kdy jsem došla k vrátkům, tak jsem ho tam uviděla - ale už jsem neměla čas se vracet, neboť by mi ujel autobus. Tak jsem to nechala osudu a odjela. Když jsem se vrátila, tak kocourek už na balkoně nebyl. Pak už přišla k nám Květa (kamarádka se zlomenou rukou) a tak jsme obě jak blbci lítaly po zahradě, pískaly, mňoukaly a volaly čičičičiči - ale kocourek nikde. Prohledaly jsme kdeco. Tak byl v domě smutek a Budulínka jsme oplakaly.

 

     Ve tři ráno se mi zdál sen, že začala válka (to mám z tý blbý televize). Probudím se, a slyším kočičí jekot a rány do okna. Otevřela jsem teda dveře na balkon - a on tam Budulínek seděl u dveří, mňoukal jak o život a mlátil pacičkama do skla.  Jak jsem otevřela, vlítnul dovnitř a hned se hnal k misce. Konzervu mu matka se sourozenci už večer sežrali, tak jsem mu nalámala rohlík a zalila ho hovězím vývarem. Cpal se až se dusil. Pak vylezl ke mně do postele, prásknul sebou a usnul.

 

     Je to úžasný, co říkáte? Představte si, že v tý tmě a v tom dešti našel cestu domů a dokonce zjistil, jak se dostane zase zpátky na balkón. Nikdy v životě před tím to neudělal. Nevím, co se stalo a kde byl... ale je dobře, že jsem tenkrát vzala jeho léčení do vlastních rukou a nevolala žádnou kočičí záchranku. Ve stavu, ve kterém tenkrát byl, by ho každý veterinář uspal.

 

     Tak jsem šťastná, že se takhle pochlapil - a i kdyby z toho balkonu spadl znova - tak už domů trefí. A jak to vypadá, už je to mladej kocouří chlap, už to umí... (Myslím, že jsem se minula povoláním .... měla jsem být veterinář.)

 

Alena Puntík

 

 

Komentáře (10)add feed
A to bych ti záviděl : Michal
smilies/grin.gif Všimli jste si lidi, že zvěrolékaři jsou hodnější než ti lidští? smilies/kiss.gif
říjen 08, 2009 23:50
Milane : Mikin
mas pravdu, casto jsou.
My museli skoro pred rokem utratit 17-ti letou terierku Taigu.
Ja brecel, zena brecela, ale veterinarka brecela nejvic.
Jen Taiga se k nam nepripojila. Zavrela oci a usnula.......
říjen 09, 2009 03:28
jestli to nebude tím, : alena Bodka
že zvířátka jednoho tak nena*erou, jako některý lidi. smilies/cheesy.gif
říjen 09, 2009 08:17
Bodka : Sipik
stopercentne!!!
říjen 09, 2009 09:02
ježíš, kde lze : alena Bodka
sehnat ten kočičí dudlíček?
říjen 09, 2009 09:42
... : katka *
naše kočka s námi (se mnou a psem) chodí na procházky, na konci ulice si sedna a tááák srdceryvně mňouká, když my jdeme ještě dál... Kolikrát se raději vrátím, že je mi jí líto...
Většinou ale urazíme ty 3-4km, a kočka se vrací sama domů a čeká a vítá... Nevím jestli to není napůl pes... nebo si to o sobě myslí...
říjen 09, 2009 10:40
To máte pravdu s těma veterinářema : wendy
jsou fakt hodní. I když bych nechtěla, aby mi u toho doktorka řvala. Budu potřebovat někoho klidnýho, vyrovnanýho vedle sebe. A v tomto případku to můj muž asi nebude.
smilies/wink.gif
K návratu kocourka gratuluju.
smilies/cheesy.gif
říjen 09, 2009 12:24
Potřebuji kotěcí radu :-) : bb2
Máme teď doma taky jednoho budulínka, od jeho 3 týdnů, teď je mu 9 týdnů. Odkojili jsme ho injekční stříkačkou, posléze lahvičkou, kotěcím mlékem, přidáváme kotěcí paštičky a vařené kuře, občas kousíček něčeho dalšího - tvaroh, sýr, po žďabcích. Daří se mu náramně, je velmi čistotný, chodí na záchod a naštěstí zatím neměl průjem. Je už odčervený, bude očkovaný. Vztekloun a torpédo, ale s tím si poradíme.
Jediné co se mi nějak nepozdává je spotřeba steliva:-) S odchovem koťat v bytě nemám žádné zkušenosti, tak nevím co je obvyklé. Záchod čistíme denně, používáme hrudkující stelivo, hrudky vybíráme děrovanou lopatkou, aby do odpadu šlo jen minimum suchého čistého steliva.
I tak máme spotřebu 10 kg týdně. Je to běžné?
Podestýlka pro toho drobka vyjde hnedle dráž než pro koně...:-)
říjen 11, 2009 19:34
bezpečnost : Petra kov.
Co takhle si zabezpečit balkón sítě na internetu nestojí moc, já jí mám zas 900,- a pokud je šikovný chlap, není co řešit. Jinak s tím uspáním nesouhlasím, existují i doktoři v pohodě, ale když si ho umíte vyléčit sama a ušetřit proč ne. Vy jste kočičku našla? Jste hodná, že jste se ujala březí kočičky, takových už moc neni, zvlášť když přetékají útulky kočkama a koťaty, tak doufám, že mamča půjde na kastraci. smilies/wink.gif
říjen 17, 2009 00:17
Potřebuji kotěcí radu :-) : bb2 : Petra kov.
Já mám 4 kočky v bytě a spotřebu mám také slušnou. Koťata chodí na záchůdek více, ale přiznám se, že 10kg mi také příjde dost. Zkuste hodit spíš dotaz na stránky nějaké kliniky, jsou tam odborné diskuze a nebo se zeptat svého veta.
říjen 17, 2009 00:20
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]