O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Fauna a flora

JE MI Z TOHO DĚSNĚ SMUTNO... PDF Tisk E-mail
Úterý, 06 prosinec 2016
DNES DOPLNĚNO O NOVÉ INFORMACE - V KOMENTÁŘÍCH - Protože mám pesa, svého drahého a nesmírně milovaného chlupáčka, jsem i víc než kdy dříve citlivá k sebemenšímu týrání zvířat. A občas si čtu stránky Dity Pullmannové, která se o všechny ty zbloudilce, opuštěňátka a především týrané pejsky vůbec, úžasně stará. A tam jsem objevila následující!!!!
 
UMÍ SE PSI SMÁT? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 05 prosinec 2016
Žádný z mých psů to určitě neuměl. Váš chlupatec vycítí okamžitě vaši náladu, a když máte splín, položí vám hlavu na kolena, odevzdaně k vám obrátí oči a jeho oči říkají: “Nebuď smutná, já tě miluju, a jsem tu jenom pro tebe!“ Každý pejskař to zná…
 
TŘINÁCT HŘEBCŮ A JÁ - 11 PDF Tisk E-mail
Středa, 30 listopad 2016
Ještě vám dnes dopovím vše o Picovi - stále říkám, že dobrý kůň musí mít svých pět „P“: původ, postavu, povahu, pracovní použitelnost a plodnost. A jak je na tom můj hřebeček Pico? Výborně, to mi věřte!
 
TVRĎÁK POD PANTOFLEM PDF Tisk E-mail
Úterý, 29 listopad 2016
Všeobecně si moje okolí myslí, že jsem ženská tvrdá a protože jsem schopná zatlouct hřebík do zdi, aniž bych musela následně volat odborníka na postavení nové, že snad ani neexistuje problém, který bych nezvládla. Tedy o tom je přesvědčena hlavně ženská část osazenstva naší malé vesničky. (Následující překrásné povídání je od Heleny - CESKYMO. Je to už devět let, co to psala... Kde je jí asi, holce, konec? V které zemi USA?)
 
TŘINÁCT HŘEBCŮ A JÁ - 10 PDF Tisk E-mail
Pondělí, 28 listopad 2016
Je to pár týdnů dozadu, co jsem tu psala o svých milovaných konících. Pak jsem na jakékoliv psaní neměla čas ani pomyšlení, ale teď bych ráda pokračovala a seznámila vás ještě s dalšími mými překrásnými koníčky. Dnes vám tedy představím hřebce PICO, koně, který  má opravdu pět "P".
 
BYLINKY PRO ZDRAVÍ A PODLE ZVĚROKRUHU PDF Tisk E-mail
Pondělí, 07 listopad 2016
Výsledek obrázku pro young witch pngStaré přísloví říká, že není na světě bylina, která by na něco nebyla. Astrologie zase každému znamení připisuje účinné bylinky. Z nich můžete vařit čaje či je přidávat do jídla. Jaké bylinky jsou pro jednotlivá znamení ty pravé? Tak schválně...
 
ZDIVOČELÉ KOČKY PROTI KRYSÁM A POTKANŮM PDF Tisk E-mail
Středa, 02 listopad 2016
Výsledek obrázku pro cat and rats pngKrysy a potkani jsou pravými vládci našich měst - a především těch velkých. Na každého člověka připadá nejméně jeden tento eklhaft a nebezpečný tvor. A jsou mnohem lépe připraveni na krize než my... Přemnožené krysy a potkani jsou i jedním z hlavních problémů New Yorku, takže povolali do boje nejen deratizátory.
 
JSEM LUCKY A RÁD BYCH BYL ŠŤASTNÝ PDF Tisk E-mail
Pátek, 14 říjen 2016
Ahoj lidi, paničky a páníčkové, vy mne sice neznáte, ale já bych strašně moc rád, abyste si mne okoukli, případně se na mne přijeli podívat – a vůbec – vůbec nejraději, kdybyste si mne vzali za vlastního…Napřed vám ale musím o sobě něco napsat:
 
HALO, POTŘEBUJU JÍT DOMŮ, VEZMETE SI MNE? PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 06 říjen 2016
Beník je naším novým přírůstkem ve spolku. Byl adoptován jako malé psi miminko a rodina si asi neuvědomila, že vyroste a bude potřebovat vést k poslušnosti a vybít svou energii. Takže putoval do útulku... z teplého bytu do studeného kotce. Chudák, vůbec nevěděl co se s ním děje, a za těch pár týdnů tam neuvěřitelně zhubnul.. Trápil se a trápil.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 92 - 104 z 467
[CNW:Counter]