O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Fauna a flora

ARCHIV - PES FAJNŠMEKR PDF Tisk E-mail
Úterý, 16 květen 2017
Dnes jsem neodolala a zase našla jeden moc krásný archivní článek, který vás určitě potěší :-))) Je od Pavly-Vodoměrky, která mi dnes poslala i velmi hezký cestopis, na který se už můžete dopředu těšit...A teď už má slovo Vodoměrka:
Tak mi to naše psisko zas vyvedlo husarský kousek, který jen potvrdil všechny mé teorie, že máme psa fajnšmekra, který  - kromě toho, že by občas sežral, na co přijde - pozná a umí ocenit lahůdky a náležitě si je vychutnat.
 
ARCHIV - NAŠE BONNA PDF Tisk E-mail
Středa, 26 duben 2017
Výsledek obrázku pro TOY POODLETvoreček, který je na svá léta neuvěřitelně nabitý energií. Chová se občas zcela neúměrně svému vzrůstu a běžným zvyklostem. Občas si myslím, že má v sobě zakódováno dokonce cosi z pavouka... Velice ráda totiž leze po výškách. Když byla malá, byla můj velký mazel. Nyní je to tvrdohlavá mrška, která ač malinká, ovládá celou naši rodinu.
 
PSÍ ZÁVISLÁCI PDF Tisk E-mail
Pondělí, 24 duben 2017
Výsledek obrázku pro dogs png imagesByla identifikována nová choroba, pravděpodobně způsobená virem, šířícím se mezi majiteli psů. Podle všeho již existuje delší dobu, ale teprve nedávno ji kdosi popsal a začal studovat. Nazývá se syndrom získané posedlosti psy. Nejprve se vědci domnívali, že je psychické povahy, ale poté, co se dva mladí výzkumníci našeho ústavu náhle rozhodli stát se chovateli a vystavovateli, uvědomili jsme si,že se jedná o infekčního činitele. Naši epidemiologové určili stádia této choroby a pro ně typické symptomy:
 
KOLIK STOJÍ ROČNĚ VAŠE POTĚŠENÍ? PDF Tisk E-mail
Středa, 05 duben 2017
Related imageTéměř tři čtvrtiny českých domácností chová doma nějaké zvíře jako domácího mazlíčka. Nejčastěji jde o psy (48 procent), kočky (31 pct.) a hlodavce (17 pct.). Domácí mazlíčky podle studie nadprůměrně často chovají domácnosti s dětmi, lidé s vyšším vzděláním, s průměrnými příjmy a z menších obcí do 5000 obyvatel. Průměrný věk chovaného psa je 6,5 roku, váží přibližně 17 kg, je nekastrovaný a nemá průkaz původu.
 
ARCHIV - O HODNÉ KOZE A JEŠTĚ HODNĚJŠÍ POLICII PDF Tisk E-mail
Pondělí, 27 březen 2017
Do všeobecných stesků nad mizernou prací Policie ČR se připojím se zkušeností přesně opačnou - kterak muži zákona profesionálně a hladce vyřešili prekérní situaci, do které se dostanou náhodní turisté, kteří se zalíbí cizí koze domácí...  Moji rodiče bydlí v malebném jihočeském městečku, jehož okolí je ideální pro zdravotní i romantické vycházky. Vydali jsme se tedy jednoho dne s celou rodinou na jednu z takových vycházek. Trasa vedla kolem samot, nacházejících se několik kilometrů za městečkem.
 
NĚKTEŘÍ LIDÉ BY NEMĚLI BÝT... PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 26 leden 2017
Dnes jsme byli přivoláni v 14:45 hod ke kočičce, kterou se svázanýma packama odložil "dobrý člověk" na boudičku od škrabadla k popelnicím v Kamenické ulici nad mateřskou školkou v Liliové ulici v Děčíně... Johanka byla z bolesti ve stresu, okolo předních pacek měla velmi silně a bolestivě utaženou plastovou stahovací pásku, ze které neměla šanci sama uniknout...
 
KOČKO-PSÍ ZÁŽITEK PDF Tisk E-mail
Neděle, 08 leden 2017
Image result for lovecký pes, velká tlamaBojím se psů a zrovna dnes se mi stalo, že když jsem se loučila mezi dveřmi s návštěvou, tak šla dolů po schodech sousedka se svým psem; pes neměl náhubek ani vodítko. Zahlídl u nás předsíni kočku a nabral takovou rychlost, že jsem ani nestihla zareagovat a zavřít dveře - a už ji u nás v bytě honil, byl úplně rozzuřen.
 
VŠETEČNICE - KRMÍME ZVÍŘÁTKA PDF Tisk E-mail
Středa, 04 leden 2017

Image resultMinule jsem se zde zmiňovala, že se s dětmi snažíme ulehčit "venkovním" ptáčkům a zvířátkům v zimě život. A - že letos tedy zima vypadá, že opravdu bude tvrdá.  V rámci dokrmování zvířátek a domácí přípravy jejich stravy jsem poněkud pozapomněla, že máme doma taky Psa. Se smutkem v duši se musím podělit o následující:

 
NĚKTEŘÍ LIDÉ SI NEZASLOUŽÍ BÝT LIDMI PDF Tisk E-mail
Úterý, 27 prosinec 2016

Další případ nepochopitelného lidského odpadu!!! Tohoto psa jsme dnes odchytávali na žádost PČR Žlutice. Pes byl uvázán v lese mimo cestu, nad odbočkou, co vede k panu Váňovi. Psa jsem osobně odřezával od stromu, mám to natočené... a byl nalezen opravdu jen shodou náhod. A musel tam být již nějakou dobu, protože vyzvrátil chuchvalec jehličí, listí a šišku, tzn., že hlady sežral všechno, na co jen dosáhnul...

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 79 - 91 z 467
[CNW:Counter]