O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Fauna a flora

O KRYSAŘÍKOVI - VZPOMÍNÁTE? PDF Tisk E-mail
Středa, 06 listopad 2019

Měli jsme postel. Byla krásná, široká, pohodlná. Ale to bylo dávno. Ještě v dobách, kdy jsme si říkali, že dceři toho psa přeci jen koupíme. Vždyť, co se vlastně může stát... Ale poslechněte: Venčící procházky, na které mě krysařík bere s sebou, mají pevně stanovené trasy. Tytam jsou doby ideálů, kdy jsem věřil, že budeme objevovat nová zákoutí, nové cesty, nové možnosti. Na nic takového krysařík není zvědavej. On má své prověřené (pročůrané) trasy, a k čertu s novotami...

 
MILÁČKOVÉ, MRKNEME SE VÁM NA ZOUBEK PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 17 říjen 2019
Halooooo, staráte se pravidelně o zoubky vašich miláčků? Tedy pejsků a kočiček? Je i vám všem jasné, že naši miláčkové, pejskové a kočičky jsou šelmy, a proto jsou zoubky pro ně mimořádně důležité. Domácí péče i když poctivá, postrádá to, co jim příroda poskytuje – okusování ulovené potravy. Lov pomáhá šelmám v péči o chrup. Po boku nás páníčků přišla naše zlatíčka o tuto přirozenou hygienu a proto je nutné nahradit ji naší péčí.
 
KOČIČÍ ŽIVOT PDF Tisk E-mail
Pondělí, 23 září 2019
Že kočka je šelma, a šelma docela dost dravá, to jistě nemusím zdůrazňovat. Všem je známo, že k nim příroda byla štědrá, a proto patří i k úspěšným lovcům. Tiše našlapují a kořist nemá sebemenší potuchy, že jí odklepávají poslední vteřiny života. I ti naši domácí mazlíčkové jsou stále šelmy, i když většinou nic nechytají, snad jen to hozené klubíčko. Zajímavější proto bude podívat se na ty divoké.
 
HMYZ MIZÍ ... PDF Tisk E-mail
Úterý, 10 září 2019
Eva Hauserová
Uznávám, že zahrádce momentálně nehrozí mučivé sucho, občas nám sprchne. Ale všimla jsem si jiné zneklidňující věci: kam se poděly ty spousty hmyzu, které oživovaly krajinu? Médii nedávno prošla vlna článků o tom, že celosvětově ubývá hmyzu, a to jak druhové pestrosti, tak i jeho množství, a já si uvědomila, že to můžu potvrdit z vlastní dlouhé zkušenosti. Je to názorně vidět!
 
JAK SE STÁT BETTAHOLIKEM – II. PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 08 srpen 2019
A jsem tu s pokračováním mé velké zábavy, záliby, mého „rybičkového snažení“. Kříženci měděno-žlutého samce a bílé samičky narostli úchvatně. A já začala koketovat s myšlenkou, zúčastnit se svojí první výstavy.
 
JAK SE STÁT BETTAHOLIKEM – I. PDF Tisk E-mail
Pátek, 02 srpen 2019

Je mi 29 let. První akvárium s pavími očky jsem dostala v pěti letech od známého, který nastupoval na vojnu. Pro rybičky si již nikdy nepřišel. První knížka, na kterou jsem si ušetřila, byla „Barevné ploutvičky“ za tehdejších 16 Kčs.

 
HEBOUNKÁ KOČIČKA PDF Tisk E-mail
Středa, 31 červenec 2019
Související obrázekAviváž je přípravek, který se používá na oblečení, aby po vyprání bylo voňavé, měkké a hebké. Jak ale tvrdí čínští vědci, při použití aviváže můžete být mnohem více „liberální“, než její výrobci tvrdí. Například ji krom oblečení můžete použít právě na kočku. Mnoho majitelů koček se vyžívá v tom, jak je jejich kočka hebká na pohmat.
 
TADY BOBEŠ, MŮŽU K VÁM? PDF Tisk E-mail
Středa, 17 červenec 2019
Jmenuji se Bobeš a jsou mi dva roky, jsem čokoládový jedenáctikilový kluk, střapatý úžasňák. V Dočaskách jsem nový, chvilku jsem se rozkoukával, ale je ze mě to nejdokonalejší mazlivé zlato pod sluncem, zkrátka jsem Pan božský, krásný a hodně učenlivý šikula. Mám obrovský apetit a teta mě musí trochu hlídat, slupnul bych vše, co najdu…
 
PROČ MUSEL BÝT USPÁN??? PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 11 červenec 2019
Ve výběhu lvů ve dvorském safari parku se - po třicetileté přestávce - narodila tři vzácná koťata lvů berberských. Mláďata přišla na svět 10. května v podvečerních hodinách. Matkou se po 106 dnech březosti stala dvouletá samice Khalila. První preventivní prohlídka proběhla dva týdny po porodu. Koťata vážila okolo dvou a půl kilogramu, což je standardní váha. Dnes už mají přes sedm kilo.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 40 - 52 z 467
[CNW:Counter]