O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Fauna a flora

NEZAPOMENUTELNÉ KRYSAŘÍKOVO PDF Tisk E-mail
Středa, 07 září 2016
Rok se s rokem sešel, přichází něco na způsob podzimu a nastalo období legálního týrání krysaříka. Sedli jsme do auta, krysařík se postavil na kapitánský můstek (zadní packy na paniččině klíně, přední na palubce) a vyrazili jsme. Dost dlouhou dobu byl krysařík veselý, neboť se stále ještě dalo věřit tomu, že jedeme na nákup do Penny.
 
ZAMINDRÁKOVANÝ A HLOUPÝ PDF Tisk E-mail
Úterý, 23 srpen 2016
Ahoj, Kudlanko, mám v hlavě jednu věc. Tak jsem se rozhodla, že sem napíšu. I když možná to uvidíte z jiný perspektivy, nebo mi dáte za pravdu... Bydlí u nás v okolí jeden chlápek, znám ho asi 12 let. Vypadá jako - no chcípáček. Líp to asi nenapíšu. Nemá ani 170 čísel, váha něco přes 50 kilo, shnilý zuby, permanentně chodí ušmudlanej, z těch jeho špinavejch rukou se člověku zvedá kufr.
 
CO TO ASI JE? ALE VY TO POZNÁTE... PDF Tisk E-mail
Středa, 03 srpen 2016
Tak mám zase pár obrázků "něčeho", o čem nevím, co by to tak asi mohlo být. Jo, rozhodně se jedná o stromy, ale jaké? Jeden je s lucerničkami, druhý zase má opravdu nádherný tvar listů. Objevila jsem tady toho víc, však se tu zdejší - dřívější - zahradníci snažili... Horší je to občas s těmi současnými.
 
ČTYŘLETÁ ELIŠKA PDF Tisk E-mail
Pondělí, 11 červenec 2016
Občas se stane, že se nějaké ditě "vrací" do krajiny, kde má odteď nařízeno žít. Čtyřletá Eliška se narodila v naší republice, ale nyní bylo rozhodnuto, že se musí přesídlit do Tanzánie. Dokonce měla i zajištěnou extra cestu - vypravili pro ni speciální letadlo a na cestě  ji hlídal policejní konvoj.
 
SWEE PEE RAMBO - MISS WORLD 2016 PDF Tisk E-mail
Neděle, 26 červen 2016
V Kalifornii, v bláznivém městě Los Angeles, se už téměř třicet let koná neuvěřitelná soutěž – O nejošklivějšího psa světa. Myslím, že jste o tom asi také už slyšeli… Každopádně, letos to vyhrála neskutečná zrůdička, čivavička SweePee Rambo, která je poměrně obstarožní psí dáma.
 
MYŠ V NOHAVICI PDF Tisk E-mail
Úterý, 21 červen 2016
Náš kocour Černobog, zvaný Hustouš, se ve svých pěti letech rozlovil a zhruba dvakrát týdně pyšně přinese domů nějakou myš. Bohužel většinou živou a docela čilou. Vyloženě si ji šetří, takže ji zpravidla v obýváku pustí, se zájmem sleduje, jak myška zaběhne pod nějaký nábytek, a pak na ni trpělivě číhá.
 
JARNÍ ÚVAHA - I O PENĚZÍCH PDF Tisk E-mail
Pondělí, 13 červen 2016
Okna obýváku mám obložena sazeničkami (psáno v dubnu!) rajčat, tykví a ačokči… vytěsnila jsem pokojové kytky (jsou teď chudinky ve vyhnanství v šeru opodál) i naše kočky (mohou odpočívat jinde než zrovna před oknem, i když se rády dívají ven). Ve sklepě máme také jedno větší okno, to je teď taky obsazené a pravidelně pobíhám po schodech mezi přízemím a sklepem a zalévám a opečovávám…
 
LÉKY ZE ZAHRADY PDF Tisk E-mail
Pondělí, 06 červen 2016
Utíká to... Za čtrnáct dnů tu máme čas letního slunovratu. V tuto dobu si můžeme užívat nejdelšího slunečního svitu, zároveň to ale předznamenává, že se dny zase začnou krátit. Po celém světě je slunovrat oslavován nejrůznějšími způsoby - v závislosti na dané tradici či náboženství. Váže se proto k němu mnoho rituálů, spjatých zejména s ohněm jakožto obrazem Slunce, ale i s životadárnou vodou. A v této době jsou přímo žně pro sběratele bylinek. Všechny jsou plné síly a tomu, kdo s nimi umí, přinášejí mnoho dobrého.
 
KACHNÍ TELENOVELA PDF Tisk E-mail
Úterý, 31 květen 2016
Jsem moc ráda, že se vám líbilo moje minulé psaní o kachnách a děkuju za pochvalu zahrady. Musím se přiznat, že náš život s kachničkama pěkně prožívám. Je to rozhodně lepší než večerní sledování televize. Posuďte sami...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 105 - 117 z 467
[CNW:Counter]