O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

DALŠÍ ZÁŽITKY Z INČINA DOMEČKU - IV. PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 27 srpen 2009

Jednou odpoledne Ki doma tak úžasně dováděl a měl tolik energie, že jsem si říkala, že bychom přece jenom mohli tu procházku rozchodit, měla jsem totiž dovolenou. Docela se mi podařilo toho malého darebu vylákat až za vrata, prakticky až do půlky sousedova plotu, směrem k lesu. Ale tam začal mocně štěkat Nero - sousedovic vlčák. Ki se příšerně vyděsil, obrátil se, a procházka, neprocházka, mydlil zpátky k domovu.

 

 

 

 

 

     Já jsem to však nevzdala, vrátila se pro něj a vzala ho do náruče. Že to tedy  překonáme spolu chca-nechca a že ho donesu okolo souseda až k lesu. To proběhlo celkem hladce, jen jsem byla orosená až na patách, on byl i jako štěňátko totiž pěkně těžkej. V lese se ani nestačil divit, ťapkal mi u nohou a nehnul se ani na krok, abych ho tam snad náhodou nenechala. Procházka se mu myslím moc líbila, jen to bylo pro něj něco hodně nezvyklého. Jak se, panečku, radoval, když na zpáteční cestě poznal, kde je a utíkal ke dveřím, kde trpělivě čekal, až my dorazíme. A tak jsme s Ki začali chodit do lesa... 

 

    Jedno zimní ráno jsme šli spolu lesem a najednou jsem slyšela, že něco běží směrem k nám, malej kousek od nás. Koukám a říkám si, že je to asi puštěný vlčák. Vzala jsem Ki do náruče, aby mu náhodou něco neudělal a koukali jsme se tím směrem společně. Asi deset metrů od nás se najednou zastavilo obrovské divoké prase. Koukalo udiveně na nás a my dva pro změnu na něj. Měla jsem pocit, že se mi úplně zastavilo srdce, utíkat jsem nemohla, Ki byl najednou těžkej jako slon, moje nohy také a já tam stála celá zkamenělá.

 

     Prase nás pozorovalo a nikdo z nás ani nedutal. Najednou se otočilo a zmizelo do houští, směrem pryč od nás. Ještě chvíli jsem Ki mačkala a pak jsme mazali oba dva z lesa.

 

    Že nám chodí srnky na zahrádku po ránu, to vím, je to moc milé. Že tam od jara bydlela bažantí pětičlenná rodinka, která mi ani nic na zahrádce neoďobala, mě nijak nepřekvapilo. Nějak jsme se prostě respektovali. Že jsme od léta odchovali malého ježka a že jich tu jsou mraky a dupou kolem, když grilujeme, mě už taky nerozhází.

 

 

     Ale ten divočák mě opravdu vážně zaskočil, chodím totiž do toho lesa už velmi dlouho, ale takovéto setkání by mě ani ve zlém snu nenapadlo. Mám les ráda, stejně tam budeme chodit dál, jen musím dávat větší pozor.

 

 

Ale teď už musím jít -

však budu zase pokračovat.

Inka

 

 

 

Komentáře (19)add feed
pokracuj moja : Sipik
aspon kvoli mne, uzasne sa to cita
Potom to vydas knizne, dobre? aspon paperback
srpen 27, 2009 22:35
místní hajný adoptoval : alena Bodka
opuštěné divoké selátko - a bylo z něj prase Mojmír.Ani nevím, co se s ním stalo, Asi už zas úřaduje v lese
srpen 28, 2009 09:51
Nechci ti brát iluze, : Míša šíša
ale spíš bych si tipla, že ho sežral.
srpen 28, 2009 10:05
Inko : mia
přečti si dnešní novinky.cz. Třiaosmdesátiletá babička v Číně udolala zahradní motyčkou divočáka vážícího 1O7 kg. Ta tedy měla páru!! smilies/wink.gif
srpen 28, 2009 10:06
jo, takový kančí na smetaně.... : d@niela
smilies/grin.gif
srpen 28, 2009 10:06
To mi povídej... : Míša šíša
Nebo se šípkovou... smilies/grin.gif
srpen 28, 2009 10:07
kdepak, prase by možná sežrali, : alena Bodka
ale Mojmíra né. Byl to jejich přítel
srpen 28, 2009 10:08
Hele, já znám hajný, : Míša šíša
co před nima neuteče, to sežerou, Mojmír nemojmír smilies/grin.gif

Hele, takovej test: je ten hajnej tlustej? Jesivá jo, tak stoprocentně Mojmíra sežral.
srpen 28, 2009 10:19
hajnej je hubenej a má dvě děti : alena Bodka
ty by Mojmíra zaručeně nesnědly
srpen 28, 2009 10:45
. : Míša šíša
Tak možná Mojmír fakt běhá po lese. Ale schválně se ho ještě zeptej. smilies/wink.gif
srpen 28, 2009 11:03
To je pěkný počteníčko po tom, : wendy
co jsem se zase rozčílila na vsetínských rómech.
Divočáky i srnky máme Inko na chaloupce taky, je to nádhera vidět je brzo ráno courat po zahradě. To jim pak prominu i to, že mi ožraly floksy...po divočících naštěstí vidíme jen rozrytý les.
smilies/wink.gif
srpen 28, 2009 11:11
No jestli Mormíra někde potkám, : alena Bodka
tak se ho zeptám, jak se má a dám vědět smilies/grin.gif
srpen 28, 2009 12:02
a kde je obrázek velkého Ki??? : Inka
V úterý se nám domů nevrátil kocourek Kuba, mám černé myšlenky, rozvěsili jsme po okolí fotku s popisem a telefonem, ale nic ....
srpen 28, 2009 21:36
ach Inuska :-((( : Sipik
Macicky maju vysoku umrtnost. A niektori soferi su cisti pakovia, mne je smutno vzdy ked vidim nejaku mrtvolku na ceste. Bol Kubo kastrovany?
srpen 28, 2009 23:17
´Holka, asi je něco ve vzduchu : alena puntíkovaná
mně se už dva dny nevrátil domů kocour Kocour.Taky byl vyjkastrovanej
srpen 29, 2009 04:59
Kuba byl vykastrovaný, : Inka
zatím nic nového, je nám z toho děsně smutno, stále tady bloudíme a hledáme ho po okolí. Jsme vždycky tak rádi, když se Bihan vrátí večer domů.
srpen 29, 2009 07:07
Inko, : Ariana
to je nevýhoda koček, které mohou pobíhat venku, že sice mají volnost a svobodu, ale na druhou stranu člověk nikdy neví, jestli se jim něco zlého nepřihodí. Bytová kočka je zavřená v bytě a je jistota, že ji tam vždycky najdeš. Často se však zamýšlím nad tím, že je to na úkor její svobody (i když zrovna naše kočka nevypadá, že by tím nějak trpěla). U našich v menším městě jsme měli vždycky kočky, které na noc chodily ven, doma je nebylo možné udržet. Bohužel, kromě jedné, která se dožila neuvěřitelných patnácti let, všechny ostatní přežily jen jeden rok, dva. Většinou skončily přejeté na silnici. Byli jsme vděčni sousedům, že nás na ně upozornili, protože jsme aspoň věděli, co se s nimi stalo. Nejhorší je ta nejistota a pak přetrvávající zbytky naděje, že se třeba ještě objeví.
srpen 30, 2009 10:16
Inko, : Míša šíša
nám se taky takhle ztratil vykastrovaný kocour, byla jsem z toho celá hotová, no vždyť to znáš. Vrátil se domů za 11 dní - hladový, vyhublý, špinavý od nějakého oleje a smrděl šmírem. Asi byl někde zavřený v nějaké garáži. Takže naděje, že se ještě objeví, určitě existuje.
srpen 31, 2009 09:38
nas Murinko : Sipik
....nas tulavy kocurik spred panelaka zmizol aj na 4 mesiace. Uz som ho oplakala a zrazu sa vratil, vychudnuty, hladny... Ale bol to velmi tazky zivot. Som rada,ze sa mi nakoniec podarilo dostat ho do opatery pani co umiestnuje zvieratka v Rakusku a Nemecku. Uz je v rodine v Nemecku a ja dufam, ze sa ma dobre, mal doposial velmi tazky zivot.
Daj vediet ako ste dopadli smilies/undecided.gif
srpen 31, 2009 13:01
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]