O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ZE ŽIVOTA DRŮBEŽE - VI. PDF Tisk E-mail
Pondělí, 27 duben 2009
Přejít na obsah
ZE ŽIVOTA DRŮBEŽE - VI.
Strana 2
Strana 3

Tak jsem hledala a hledala - nějaký papouší vtip na závěr. Ale asi žádný není... Nakonec jsem našla jeden, který jasně dokazuje, jak je sledování ptactva nebezpečné: Ptá se zaječice zajíčka: "Zajíčku, proč máš tak krátké uši?” “Protože jsem romantik.” “Tomu nerozumím.” "To je jednoduché - včera jsem seděl na louce a poslouchal,  jak přenádherně zpívá slavík. Tak jsem se zaposlouchal, že jsem přeslechl sekačku…”

 

 

 

 

 

 

Červen 2008

 


     Disneyland je také na zahradním pobytu. Na rozdíl od Zuzan sice nejeví žádné velké nadšení, ale mají smůlu. Nač jsem jim do voliéry navěsila bidla a jiné volovinky, nevím, neboť většinu času tráví na zemi a sbírají zajímavosti.

 

 

     Počítám, že jim brzy zruším misky a začnu jim sypat zrní jako slepicím.

 


      Společně s Disneylandem chováme také evropské ptactvo. Sýkorky vyvedly mladé a buď už došly housenky, nebo už jsou unaveni, ale usoudili, ze ti tlustí papoušci mají žrádla dost a s jejich mazánkem se rozdělí. K pyrurám se nedostanou, Zuzany po nich jdou jak fretky, ale Disneylandu jsou nějaký sýkory zcela ukradený.

 

 

      Takže chodí loupit k žakům.

 

     To by člověk neřekl, jaká je ta sýkorka mrštná, jak se dokáže šikovně protáhnout pletivem.

 

 

 

 


 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]