O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ZE ŽIVOTA DRŮBEŽE V. PDF Tisk E-mail
Pátek, 24 duben 2009
Přejít na obsah
ZE ŽIVOTA DRŮBEŽE V.
Strana 2

Nejčastějšími uprchlíky z řad mazlíčků jsou papouškové, a to i velké druhy. Mají však na svobodě smůlu.  Jeden z papoušků kakadu, kteří ulétli majiteli a usídlili se v oboře Hvězda v Praze 6, totiž nepřečkal zimu. A - "na svobodě" se nerozmnožují. To takoví vyhození zakrslí králíčci, ti už se kříží s našimi českými - je jich už hodně na pražském Petříně.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Únor 2007

 

 

     Žakoušové jsou velmi bytokazní. Co si tak vzpomínám, v poslední době mají na svědomí šňůru od toastovače, šňůru od žehlicího prkna, šňůru od varné konvice, šňůru od lustru, šňůru od parního čističe, 2 nabíječky na telefon , drát k termostatu a termosku.

 


     Mikouš si opět oblíbil slovo „au" a začal ho používat v kontextu: když shodí ramínko na šaty, když ho Minnie kousne do nohy a když mu dám pohlavek.

 

 

     Pyrury dnes neměly dobrý den. Nejen, že si na ně žakoušové dovolovali, nakonec se Mikouš usadil vedle Kyseliny na dveřích a pořvával na něj „Papoušku, ahoj!"

 

... a v soutěži o nejblbější nápad týdne vyhrává nápad dát žakům jablečné pyré s piškoty.

 

 

 

 

 

 

 

Březen 2007

 

     Mikoušek onemocněl. Nejdřív jsem si myslela, ze se papoušci něčeho lekli, protože když jsem přišla včera z práce, bylo doma hrobové ticho a všichni byli nějací zaražení. Za chvíli se ale rozkoukali a zlobili jako obvykle, až na Mikouška. Ten jen posedával, čepýřil se a nakonec začal usínat na poličce. Večeři zbaštil ochotně, ale pak zase upadl do své netečnosti. Ráno žádná změna, takže jsme vyrazili k odborníkům. Paní doktorka ho zrentgenovala a odebrala mu krev, vyšetrila trus. Strávili jsme na veterině půl dne a žádné závady na Mikoušovi celkem shledány nebyly.

 

     Tak jsme dostali karnitin, něco na podporu organismu a pro jistotu širokospektrální antibiotika, kdyby se mu přitížilo. Nakonec to Mikouše přestalo bavit a uletěl z přepravky a usadil se u stropu na zářivce. Tak jsme ještě hledali štafle. Celá ta sranda mě stála pěkných 2800 Kč. Ještě, že berou karty.


     Teď večer vypadá Mikouš trošičku lépe, ale vůbec to není ten hlučný uličník, jako vždycky.

 

Zdravotní situace dne 28.3. v 16:43


Mikouš ječí jako debil a právě mi překousnul nabíječku do mobilu.

Tímto ho prohlašuju za zdravého.

 

 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]