O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Manuály

NA CO MYSLET PŘED RANDETEM PDF Tisk E-mail
Neděle, 15 listopad 2020
Jednou z často používaných pouček mé drahé babičky bylo, že "dobrá hospodyně nenosí na trh všechna vejce v jednom košíku". Z čehož také plyne, jak dodávala, že nikdy, opravdu nikdy, se nemá mužskému hned všechno dávat, a hlavně - na sebe vše prozrazovat. „Hezky pomalinku, po částech, abys byla stále trochu tajemná, aby stále bylo co nového poznávat, abys nebyla „levná“.
 
BUĎTE HLADKÉ A PŘÍJEMNÉ PDF Tisk E-mail
Neděle, 29 duben 2018
Jsou tu dny horka a tím pádem i dny, kdy jdeme „s kůží na trh“. Tentokrát doslovně, naše nožky se vyloupnou z džínů a je nutno je uvést do koukatelného stavu. Ne každá je od narození má hebounké a bez chloupku… Následující recept  vám ale k takovým dopomůže:
 
JAK ULOVIT TOHO SPRÁVNÉHO - KAIN NEBO ÁBEL? PDF Tisk E-mail
Pátek, 01 prosinec 2017
Spíš bych se měla ptát: Kaina, nebo Ábela? Roztomilého gaunera, nebo hodného účetního? Jo, to je náš věčný ženský problém... Neznám žádnou, která by (alespoň v duchu a sama sobě) nepřiznala, že jí imponuje/imponoval víc pěkný ramenatý sígr, než ten hubený hovňousek, co má sice od první třídy samý, ale nikdy ničím jiným nevynikal...
 
PROBLEMATICKÁ KONVERZACE - 2. PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 28 červenec 2016
Většina lidí, se kterými jsme (nejen) v pracovním kontaktu se dá rozdělit do třÍ skupin: Normální - Problematičtí – Záludní. Mezi normální patří lidé, co jsou milí, bezproblémoví a spolupracují. Problematičtí jedinci jsou arogantní, agresivní, a otevřeně negativní. Záludní lidé se navenek usmívají, ale mají podlé myšlenky. Snaží se zjistit co nejvíce informací, které by mohli v budoucnu použít proti nám.
 
PROBLEMATICKÁ KONVERZACE - 1. PDF Tisk E-mail
Úterý, 19 červenec 2016
Víte, že průměrný zaměstnaný člověk stráví až 37 % svého pracovního času jednáním s nepříjemnými, někdy i dost rozčilenými lidmi? To je při čtyřicetihodinové týdenní pracovní době plných 14,8 hodin, tedy téměř patnáct hodin jednání s negativními partnery.
 
UKLÍZÍM, UKLÍZÍŠ, UKLÍZÍME PDF Tisk E-mail
Středa, 04 květen 2016

Výsledek obrázku pro soda na úklidDnes mám pro vás pár nápadů – dost možná, že některé znáte i používáte, jak levně a ekologicky čistit. Základem je obyčejná jedlá soda, ocet a sůl. Mimo jiné, tuhle zkušenost měli už i starověcí Egypťané, kteří sodu používali jako čistící prostředek i jako mýdlo.

 

 
PŘÍSLOVÍ - 1 PDF Tisk E-mail
Pondělí, 01 únor 2016
"Přísloví je krátká věta založená na dlouhé zkušenosti." Řekl Miguel de Cervantes. Mám ráda přísloví. Je v nich hluboká moudrost, a v podstatě se těžko najde něco, nějaká situace, činnost, na kterou by se nějaké z nich nenašlo. Tak zkusme si to vyzkoušet... Našla jsem jedno, které se mi nesmírně líbí: "Kdo miluje svého psa, musí milovat i jeho blechy."
 
"NEOŠMATLÁVEJ MĚ!" PDF Tisk E-mail
Neděle, 22 listopad 2015
Ptala jsem se mladých, středněvěkých i těch starších. Mužských. Ale taky nás, ženských. Ptala jsem se na jednu velice důležitou věc - kterou my, holky zamilované, děláme navíc a hlavně - kterou někdy svého drahého hrozně štvem. Jedná se o dotýkání. O přehnané dotýkání. Uvedu na příkladu, který jsem v pátek zažila:
 
HLEDEJTE SVÉHO "LANÝŽE" - 1 PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 18 červen 2015
Asi víte, co je lanýž. Vzácné a drahé houby s tímto jménem se vyskytují zejména ve Středomoří, například v italském Piemontu, ve francouzském Périgordu či v oblasti Istrijského poloostrova. Rostou převážně v dubových a jiných listnatých lesích. Jenže - já vám nechci psát o houbách, ale o lidech. Lidech, kteří jsou stejně dobří a především - stejně vzácní.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 Následující > Konec >>

Výsledky 1 - 13 z 38
[CNW:Counter]