O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Manuály

ROZMARNÉ RITUÁLY PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 01 listopad 2007

 Rituály se používají od pradávna. Vymýšleli je vojevůdci, kazatelé, vládci - všichni, kdo chtěli někoho ovládat. Ovládat tak, že ovládaný nejen souhlasil, ale přímo se cítil poctěn, když se děje mohl zúčastnit. Nejvíce rituálů se pojí k náboženství - různá náboženství, nejrůznější rituály. Dávají příjemný pocit sounáležitosti.

 
TAJEMSTVÍ - ANO? NE? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 24 září 2007

 „Nemáme před sebou s manželem žádná tajemství. Víme o sobě absolutně všechno, není nic, co bych mu nemohla říct..." „Ten neřád využil všechno, co se o nás dozvěděl, vyhrožuje, že když... tak všechno oznámí, že nás udá..." Ano, jedna věta je za lásky, druhá po jejím konci. Ale proč? Proč o sobě svěřovat detaily i ze života „před"? Případně ze života a osudů své rodiny, svých příbuzných, rodičů?

 

 
JAK SEHNAT CHLAPA (TOHO PRAVÉHO) PDF Tisk E-mail
Pondělí, 03 září 2007

 Dobrý den Danielo, myslím, že snad každá z nás, co je ve stejné situaci, přivítá jakokoliv radu a nápad. Já už totiž sama nevím, jak na to. Nejsem vysokoškolačka, ale už jsem párkrát slyšela, že jsem "příliš chytrá" a to prý chlapi nemají rádi, že se takových žen bojí.

 
NESHODY V MILOVÁNÍ – II. PDF Tisk E-mail
Úterý, 19 červen 2007

 Říká se, že tenhle problém řeší jeden ze tří párů. Ano, téměř 30 procent mužů chodí denně se svou partnerkou do postele, aniž by se spolu milovali.Týká se všech typů lidí bez ohledu na věk či délku vztahu. Samozřejmě, že pro muže je nesmírně těžké přiznat, že už necítí touhu. To už je skoro snadnější přiznat sexuální poruchu.

 
DOMÁCÍ NÁSILÍ - OČ SE VLASTNĚ JEDNÁ? PDF Tisk E-mail
Neděle, 22 duben 2007

 "Kdybych si mohla vybrat mezi tělesným a slovním týráním, vybrala bych si bití, uvedla jedna z obětí. Po něm zůstanou alespoň viditelné následky, máte důkaz a lidé vás možná politují. Slovní týrání vás může dovést na pokraj šílenství, ale nikdo vám neuvěří, protože rány nejsou vidět. Žijete v permanentní hrůze, kdy klapnou dveře a partner se vrátí domů."

Co všechno vlastně víme o domácím násilí?

 
DOMÁCÍ NÁSILÍ - HRÁTKY PRO CELOU RODINU - III. PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 19 duben 2007

 Od ledna se díky novému zákonu nemusejí zoufalé a bezradné ženy alespoň pár dní bát svého tyrana. Už jich bylo kolem 250, těch, kteří museli na hodinu odejít. Každý případ posuzují policisté přímo na místě. Když zjistí v bytě domácí násilí, okamžitě agresora odvedou pryč. Vzít si s sebou může jen hygienické potřeby, nejvíc tisíc korun a oblečení na den.

 
DOMÁCÍ NÁSILÍ - HRÁTKY PRO CELOU RODINU - II. PDF Tisk E-mail
Středa, 18 duben 2007

Tohle téma se i mě tak trochu týká. Pro moji manželku byl tím probuzením okamžik, kdy její bývalý manžel vztáhl ruku i na její tříletou dceru. Ta z jeho strany pracně budovaná síť nevydržela, byla přehlušena mateřským instinktem, manželka sebrala všechny síly, které jí ještě zbývaly, navštívila lékaře a podala žádost o rozvod. I tak to pro ni mělo málem tragické důsledky - nehodlal to přejít jen tak.   

 
DOMÁCÍ NÁSILÍ - HRÁTKY PRO CELOU RODINU - I. PDF Tisk E-mail
Úterý, 17 duben 2007

 Chtěla bych v Kudlance trochu rozebrat jeho různé projevy. Konkrétně stav, kdy ženská (pochopitelně, že to může být i muž) sklouzne až do obhajoby svého trapiče – něco jako Stockholmský syndrom.  Zjistila jsem, že je hodně trpitelek, které - když jim poradíš, dáš  návod, nabídneš i poskytneš pomoc – tak se výsledně postaví na jeho stranu, začnou ho obhajovat – prostě výsledkem všeho je, že špatný je nakonec ten, kdo radí …

 
ZE STARODÁVNÉ PŘÍRUČKY... PDF Tisk E-mail
Neděle, 25 březen 2007

 Není to ani desatero. Pouhých osm bodů, ale je v nich skryto jisté kouzlo (nejen). Původně jsem tenhle „návod na pohodovou domácnost“ dostala jako vtípek pro zasmání. Ale přestože je to psáno cca před padesáti šedesáti léty, je to velice moudré. Ovšem – neplatí to jen pro ženy a ani kompletně tak, jak to "leží a běží" – berte to jako návod pro ty, kteří jsou doma a čekají na příchod „pracujícího“. Je v tom kus pravdy, životem prověřené...

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 Následující > Konec >>

Výsledky 27 - 38 z 38
[CNW:Counter]