O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ŽENATÝ - SVOBODNÁ .... PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 10 duben 2008

 Vdaná, svobodný. Ne vždy je to podle předpisu, podle toho, jak se „má". Právě proto, že jsme každý jiný. Sama znám jednoho mládence, tedy spíš už muže začínajících středních let, který se věnuje láskování jen a pouze s vdanými. JENŽE - na obou stranách to zatím absolutně vychází. Proč?


 

 

 

 

     Protože ony mají doma manžela, který je - mimo drobný detail zcela báječný. Jen ta záležitost specificky podpeřinová je s ním jaksi nedostatečná... A mají se kvůli tomu rozvádět? Bořit rodinu? Přitom věřím, že to není zas jen a jen sex, co poutá k sobě onoho svobodného přítele s jeho vdanou kamarádkou - jsou to takoví důvěrnější přátelé. (Konkrétně ten můj známý má už několik let vdanou přítelkyni, které zařizuje mj. i hodně věcí, vzdáleně (ne osobně) zná jejího manžela i děti, absolutně respektuje prioritu její rodiny.)

 

     Bohužel, opačně to už tak nefunguje - asi to bude tím, že my, ženy, už podvědomě chceme svého milovaného muže vlastnit. A i když si to ta „svobodná milenka" zprvu nepřipustí, nakonec stejně jen doufá, že... V tom je ten problém, přátelé. Protože svobodná milenka neustále věří, že přeci jen „přijde den...". Ovšem, ne že "z dolů půjde plamen a dým", ale do jejích dveří vkročí ten milovaný s rozjásaným oznámením: „Jsem rozvedenej, miluju tě, vezmem se a uděláme si vlastní haldu miminek, má lásko!!!"

Protože ty svobodné se chtějí vdát, založit rodinu.

 

 

 

    

    Souhlasím s tím, co jste některé - někteří v komentářích napsali: nemělo by to být. A někdo to opravdu nikdy neudělá. Bohužel, mnohé ty svobodné, kterým zrovna nevyšel nějaký ten "správný vztah" a ocitnou se v osidlech ženáče ve říji, uvěří jeho slovům. On totiž málokterý říká, že "to je doma v podstatě děsně fajn, že mu tam nic nechybí, akorát je to už tak trochu obnošená vesta, okoukané, a proč by si tedy nedokázal, že ještě zvládne sbalit mladou kočku"?

A nasadí monolog na známé obehrané téma: "Má žena mi nerozumí".

 

    Jsou pochopitelně na druhou stranu i velmi velice praktické dívky, které oželí v posteli vysportované mladé tělo, je-li to kompenzováno tučným kontem a případně i vysokým postavením vybraného (někdy i dost obstarožního)  ženáče. Věřte, že pro takovou suverénní a pragmaticky uvažující svobodnou mladici není perspektivním partnerem nějaký (ač svobodný) mlaďoch, před kterým se kariéra teprve rozvíjí (a bůhví jestli...).

Však to známe z bulvárních plátků, není-liž pravda?

 

     Z toho všeho plyne, že 99 % těch čekanek, které věří, že jednou, jednou, snad - to vyjde (vždyť už tak dlouho věřily), si za své trápení může jen samo a je zbytečné je litovat. Rovněž pokud se ženáč rozhodne pro paralelní vztah, měl by si především rozmyslet, že nesmí v žádném případě ubližovat. Nikomu. Tedy ani dotyčné dívce (tzn. okamžitě jí jednoznačně dát najevo, že se nehodlá rozvádět), ani manželce (zamezit provalení nevěry). Bohužel, takhle útlocitný je jen málokterý. Většinou - a to mi nejvíc vadí - se nepere kohoutek o slepičku, ale klidně nechá obě pipiny, aby se neustále rvaly ony o něj... Jen občas utěšuje tu jednu, tu druhou... 

Což je zcela odsouzeníhodné.

 

     A zase - záleží na obou ženách, jak dlouho nechají po sobě šlapat, jak dlouho to vydrží. Neexistuje žádná výmluva: „musím to vydržet, máme děti, nemám peníze... atd." Vždycky je řešení, při kterém se nemusí dávat všanc osobní hrdost.

Nehledě na to, že nikdo neobdivuje lidi-rohožky, lidi bez hrdosti...

 

 

 

Mj. Nemyslím, že je mezi námi někdo, kdo alespoň očkem nezabrousil do zakázaných končin. Ovšem - záleží jen a jen na tom, kdo jak to v sobě vyřeší. Jednoznačně se mi líbilo jedno přirovnání: "Začít si se ženatým, je pro mě něco jako krást v kostele; asi že mám taky rodinu a umím si představit, co bych sama vážně nerada zažila."

Ano, o tom to všechno je, přátelé...

 

d@niela

 

 

Komentáře (8)add feed
Dani,teď : skaz
jsi mne vážně dostala,protože jsem kradla v kostele - vyčítám si to celý život.
Jdouce z prvomájového průvodu v tehdy pionýrském kroji jsme tři kamarádky zašly i do kostela. Čistě se zvědavosti - nikdo z nás nebyl věřící a bylo to pro nás něco ex.Tam v motlitební knížce byla /už tehdy /desetikoruna.No a my ji vzaly.No,probendily jsme je v Eskymech,ovšem boží mlýny byly velmi rychlý -viděl nás zástupce ředitele a dostaly jsme/jenom dvě/ třídní důtku . To mne dost naučilo.Je krásné zakázané,ale vždycky to někdo může vidět,slyšet,komentovat.Prostě škola života.
duben 10, 2008 23:19
"krást v kostele" : Jel
Daní, napsala si to báječně. Já si kdysi začala s ženáčem. Trvalo to pět let. Byl to muž snů - miloval mně, nosil na rukou, byl pozorný, pořád za mnou chodil. Ale máš pravdu, pořád a stále víc jsem čekala že rozrazí ty dveře se slovy "jsem rozvedený". Po pěti letech jsem ho opustila a bylo strašně bolestné. Dnes jsem šťastná se svým zákonitým manželem a stále se v duchu omlouvám manželce toho ženáče a nepřestanu se za to stydět.
duben 11, 2008 06:32
... : jajinecka
Taky jsem si kdysi zacala se zenacem, trvalo to pul roku, byla jsem piskle, 17 let a on peknej a zkusenej tricatnik, No nicmene ten kdo se posleze zamiloval jsem nebyla az tak ja, ale on, takze jsem to stopla, pac uz tehdy bych se asi nedokazala popasovat s tim, odtahnout ho od rodiny. No nakonec se to povedlo jine a ja jsem stastna, ze jsem to nebyla ja. Dneska si rikam, ze jsem byla desne pitoma. A neni mi dobre,kdyz si uvedomim, ze dneska je tricet mne a nejake piskle by svadelo meho stale vcelku pritazliveho milacka, kterej by ji imponoval zkusenostma, prachama atd....Je mi lito obou, manzelek i cekajicich milenek, ale tech manzelek prece jenom mnohem vic.
duben 11, 2008 16:11
Já se přiznám, : Ráchel
že můj "první" byl taky ženatý, ale věděla jsem, že už spolu nežijí a tu jeho jsem znala od vidění. Děti neměl Byl to prázdninový flirt a nevzpominám na to ve zlém. Po mě jich bylo nepočítaně, dokonce moje spolužačka ze střední. On byl nejkrásnější chlap jakého jsem kdy znala, vzpomínám si jak se mě z něho tajil dech.Rozvedl se na podzim toho roku.
duben 11, 2008 17:14
Dani, : Aknela....
chybí ti tam ještě jedna kolonka - svobodná milenka ženatého chlapa, která nečeká, že se kvůli ní rozvede a dokonce to vůbec nechce. Když jsem před x lety chodila se "svým" ženáčem, tak jsem s ním skutečně žádnou rodinu zakládat nechtěla. Naopak, věděla jsem že zrovna s ním bych určitě děti mít nechtěla. Netoužila jsem po tom s ním žít, prát mu smradlavé ponožky a řešit běžné věci v domácnosti.
Všechno fungovalo dobře až do té doby než se to dozvěděla jeho manželka, která mě automaticky začala stavět do role té co chce toho jejího odlákat a rozbít jí rodinu. Ne, to bylo to poslední co jsem chtěla. On byl totiž výborný milenec, zajímavý společník, ale jako zodpovědný životní partner vůbec žádná výhra nebyl. smilies/wink.gif
duben 11, 2008 19:02
Aknelo, : skaz
a ty se jí divíš,že tě stavěla do této role?Tak to si jí měla prostě vysvětlit,že ho nechceš,že se ti s ním jenom dobře - no - š**á.To bys jí děsně pomohla a ona by mohla v klidu spát.
duben 13, 2008 18:21
... : bb
:-)))))
no nevadí, paní už se to nedozvěděla, ale třeba se to Aknele jednou bude hodit, až bude její manžel chodit za jinou, psát v noci pod polštářem smsky a ona probdí noc u dětské postele s otazníky v hlavě, tak si vzpomene na tohle, přispěchá za mužem a udeří: ALE PRAVDU!!! MILUJEŠ JI, CHCEŠ ODEJÍT, NEBO S NÍ JEN SEXUJEŠ??? on se kajícně přizná, že s ní má pouze 3x týdně báječnej sex, dvakrát s večeří a jednou bez, tři kytky a 2x ročně bonboniéru s dárkem, no a Aknele se uleví, že mu může dál v klidu prát ty smradlavý ponožky a řešit s ním ty složenky, a bude happy
duben 14, 2008 01:00
Chystá se pořad o nachytávání nevěrníků pomocí televizních detektivů s kamerami : wendy
člověk má podezření, že mu partner zahýbá, i objedná si tuto službu a potom společně s celým štábem a kamerou jedou přichytit nevěrníka či nevěrnici přímo při činu. Určitě se to ujme i zde, v cizině pořad pořad frčí už nějakou dobu, viděla jsem to asi dvakrát třikrát po kouscích no a fuj!nemohla jsem se od to odtrhnout. Neuměla jsem si představit, co bude přistižený přesně dělat - zda se zhroutí, uteče, rozbrečí, bude se prát, pokoušet zapírat...je to různé. ALe odporný je reportér - jeho kydy ve stylu - je mi nesmírně trapné o vám to zrovna takto sdělovat, co budete teď dělat, jak to budete řešit, to je hrozné, viďte !? No, zlatý milionář a jeho nevěsty.
duben 14, 2008 15:25
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.
[CNW:Counter]