O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

Syndicate


NĚCO POLICEJNÍHO, NĚCO PEKELNÉHO PDF Tisk E-mail
Středa, 04 září 2019
Přejít na obsah
NĚCO POLICEJNÍHO, NĚCO PEKELNÉHO
Strana 2

 

 

 

 

TEORIE PEKLA

 

Znění otázky v testu střední úrovně z chemie na nejmenované univerzitě: „Je peklo exotermické (uvolňuje teplo) nebo endotermické (absorbuje teplo)?“


Většina studentů napsala své odpovědi na základě Boylova zákona (plyn se ochlazuje, když se roztahuje, a zahřívá se, když je stlačován) nebo nějakou jeho variantu. Odpověď jednoho studenta však byla tak "hluboká“, že se profesor rozhodl podělit se o ni na internetu:

Výsledek obrázku pro pretty devil girl„Nejprve musíme vědět, jak se hmota pekla mění v čase. Potřebujeme tedy znát poměr, ve kterém duše přicházejí do pekla, a poměr, ve kterém z něj odcházejí. Myslím, že můžeme předpokládat, že duše, která se dostane do pekla, již nevyjde. Tudíž neodchází žádná duše. Pro představu, kolik duší přichází do pekla, se podívejme na jednotlivá náboženství v dnešním světě.


Většina z nich tvrdí, že kdo není příslušníkem dané církve, přijde do pekla. Od okamžiku, kdy existuje více než jedno náboženství a lidé nepatří do více než jedné církve, můžeme předpokládat, že všechny duše přijdou do pekla. A dále - na základě poměru mezi natalitou a mortalitou můžeme očekávat, že počet duší v pekle exponenciálně roste.

Nyní se podívejme na poměr změny objemu pekla, protože podle Boylova zákona pro udržení stejného tlaku a teploty musí objem růst úměrně k počtu přijatých duší. A to nám dává dvě možnosti:


1) Jestliže se objem pekla zvětšuje pomaleji než v poměru, v jakém přicházejí duše do pekla, teplota a tlak pekla rostou, až peklo vybuchne.

2) Jestliže peklo roste rychleji než v poměru k přicházejícím duším, teplota a tlak budou klesat, až peklo zmrzne.


Která z možností je správná?


Jestliže přijmeme za pravdivý postulát, který nastolila nejhezčí holka ve třídě Tereza, a to hned v prvním ročníku, čili " Dříve bude v pekle zima, než se s tebou vyspím", a se zřetelem k tomu, že se již se mnou vyspala včera, musí být správná varianta číslo 2), tedy, že peklo je nepochybně exotermické a již zmrzlo.


Závěr této teorie je, že pokud peklo zmrzlo, nepřijímá další duše, zaniklo a zůstalo pouze nebe - což je důkaz boží existence, který vysvětluje, proč Tereza včera v noci opakovaně křičela " Ach můj Bože, ach můj Bože!"

Tento student jako jediný dostal plný počet 10 bodů.

 

 

 Příjemné pekelné noci všem vůkol přeje

d@niela

 

 

 

Komentáře (2)add feed
... : *deeres*
Jeden hezčí, než druhý i když dva jsem už četla a zase zapomněla, tak jsem se po ránu zasmála.
Jestli platí teorie 1) , tak nejtenčí zemská kůra je v Yellowstone a proto musíme všichni víc zlobit. smilies/grin.gif

Tenhle znáte:
Řidič jede kolem řeky, když tu si všimne, že na břehu chytají ryby katolický kněz a rabín, přičemž opodál stojí cedule s nápisem "Pozor, blíží se konec vaší cesty!"
Řidič zpomalí, vytočí okénko a zahuláká: "Starejte se o sebe, pámbíčkáři mizerní!"
Načež dupne na plyn a uhání dál. Po chvíli se ozve mohutné žbluňknutí.
Rabín se otočí na kněze a praví: "Já jsem vám říkal, velebný pane, že tam bude lepší napsat 'most v rekonstrukci'!"

září 05, 2019 10:16
... : doktor
Paráda,tleskám.Ahojky !
září 05, 2019 14:02
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]