O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

Syndicate


DĚTI VOLÁ ZASE ŠKOLA PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 29 srpen 2019
Výsledek obrázku pro students at school pngMurphyho zákon o škole, který určitě dodržuje většina našich politiků: Opisuješ-li jednu práci, je to plagiát. Opisuješ-li dvě práce, je to kompilát. Opisuješ-li tři a více prací, je to vědecká studie. A navíc ještě Murphyho zákon o životě: Usměj se, protože zítřek bude horší.

 

 

 

 

 

 

 

  • Čtyři studenti se před zkouškou vydali na chatu na chlastačku. Samozřejmě přípravu na zkoušku podcenili. V pondělí ráno před zkouškou chtěli zachránit to, co se ještě dalo. Zavolali tedy profesorovi s omluvou, že u auta píchli kolo, mají defekt, a asi nestihnou zkoušku.Profesor, správný člověk, jim vyhověl a zkoušku o dva dny odložil. Studenti se na posunutý termín připravili vzorně. Profesor je rozsadil do 4 místností a rozdal jim zadání se dvěma otázkami. První, za 10 bodů, byla z učiva a byla jednoduchá. Druhá, za 90 bodů, zněla: Které to bylo kolo?

 

 

  • Studenti mají napsat pět her od Shakespeara. Dívka v první lavici napíše:"5 cm, 10 cm, 15 cm, 20 cm a 25 cm."Učitel se ptá, co to má znamenat. Dívka vysvětluje: "5 cm - Mnoho povyku pro nic. 10 cm - Veselé paničky Windsorské. 15 cm - Romeo a Julie. 20 cm - Zkrocení zlé ženy. 25 cm - Sen noci svatojánské." Učitel se usměje a povídá: "Co by to bylo 30 cm?" "To není od Shakespeara, ale od Nerudy - Kam s ním!"

 

  • Dva vysokoškoláci se baví: "Ty vole, když si uvědomím, jakej já jsem inženýr, tak mám normálně strach jít k doktorovi!"

 

  • Paní Novákové se rozbila myčka a tak zavolala opraváře, který měl čas hned na druhý den. To se však paní Novákové nehodilo, a tak jelikož se jí nechtělo odkládat opravu pračky, ani měnit program, řekla opraváři po telefonu: "Klíče budou pod rohožkou, až opravíte myčku, nechte mi účet na stole. Mého psa se nemusíte bát, neubláíží vám, ale za žádnou cenu nemluvte na papouška." Když opravář druhý den přijel, vše bylo, jak paní řekla. Klíč pod rohožkou, v bytě děsivý, ale vcelku hodný pes, který ho při práci pozoroval a nad stolem klec s ptákem parchantem! Házel po chudákovi opraváři oříšky, nadával mu a bez ustání jej urážel nejhoršími výrazy. Po nějaké době už to opravář nevydržel a syknul směrem ke kleci: "Drž už zobák ty blbej, opelichanej ptáku!" Papoušek ztichl, kradmo se na opraváře podíval a rázně zakrákoral: "Azore, trhej!"


 

  • Poprvé s prezervativem. Bylo mi asi 16 let. Šel jsem do lékárny koupit krabičku. Byla tam tak krásná, mladá lékárnice a viděla, že je to poprvé, co nakupuji prezervativy. Dala mi jedno balení a zeptala se mě, zda vím, jak se to používá. Poctivě jsem řekl, že ne: "Opravdu nevím, je to poprvé!" Otevřela balení, vyndala jeden a natáhla si ho na prst. Řekla mi, abych se vždy ujistil, že je správně nasazen. Vypadal jsem jako blb ... podívala se kolem sebe, zda-li jsme tu sami. "Moment" ... a zamkla dveře. Vzala mě za ruku a odvedla dozadu. Rozepnula si blůzku a sundala ji. Rozepnula a pomalu svlékla svou podprsenku. "Vzrušuju tě?", ptá se. Vzmohl jsem se jenom na kývnutí hlavou. Řekla mi, že nyní je ten správný moment nasadit prezervativ. Mezitím co jsem to realizoval, sundala si sukni, kalhotky a položila se na stůl. "Pospěš si, máme málo času" povídá... Bylo to tak krasné, že jsem bohužel dlouho neudržel. Dívala se na mě zklamaně. "Nasadil jsi aspoň dobře prezervativ?" "Zajisté", a hrdě ji ukazuji svůj palec... Poté ztratila vědomí.
 
 
Asi to musí být fuška,
takhle vorvat džíny...
 
d@niela

 

 

Komentáře (4)add feed
... : Mikin4
Prominte trochu drsny vtip:
Ako sa v Českej republike povie manželka kuriča (alebo kotolníka)?
Choť topiče.
srpen 30, 2019 03:45
... : NČ
"Vstávej, Jaroušku. Je 1. září, musíš zase do školy".
"Ale mamí, já do školy nechci! Děti se mi smějou, i učitelé si ze mě dělají srandu … já už do školy nechci!"
"Ale musíš, Jaroušku! Jednou jsi tam ředitel, tak tam musíš."
srpen 30, 2019 05:15
... : mia I
to je úžasný , skvělé pointy smilies/wink.gif i Jaroušek
srpen 30, 2019 06:22
... : doktor
Pobavil jsem se a jsem rád,že do školy už nemusím.Ahoj lidi.
září 01, 2019 13:03
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]