O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

Syndicate


NECHCI, ABY BYLA KAMARÁDKA NEŠŤASTNÁ PDF Tisk E-mail
Středa, 07 srpen 2019
Moje nejlepší kamarádka, kterou znám od dětství, je už na první pohled superžena, ale ve skutečnosti je velmi citlivá. Vypadá báječně, má čtyři roztomilé malé kluky, a je velice úspěšná v zaměstnání. Bohužel její manžel před dvěma léty zemřel. Před půlrokem si našla nového partnera. Ten ji zbožňuje a výborně se stará o ni i o celou rodinu. Jenže.

 

 

 

 

Jak jsem zjistila, tak stoprocentně je gay. No, spíš asi bude podobojí. 

Nedávno jsem teda pozvala kamarádku na kafe a nějak jsem se snažila se na to ohleduplně vyptat. Ona mě sice pozorně vyslechla, pak řekla, že to bude určitě omyl, a převedla řeč jinam. 

 

Mám pocit, jako by mi  ani neuvěřila. Přitom mi to řekl jeden fakt dobrý a důvěryhodný kamarád, který je právě gay a který toho jejího partnera zná. A který mi řekl, že to je jasná věc, že v tomhle absolutně omyl nehrozí. Vím, že to není moje věc, proti gayům nic nemám,  ale přeci jen si myslím, že to by měla vědět. Už se s ní o tom nebudu tedy bavit, ale stále na to musím myslet. A taky na ty její čtyři kluky…Bojím se, aby jednou nebyla nešťastná.

 

 

MONI

 

 

Komentáře (4)add feed
... : *deeres*
Moni, ale co je ti do toho? Kamarádka je dospělá, třeba její přítel je opravdu bi, nebo možná i gay, ona musí vědět, jestli jí ten vztah vyhovuje.
Nakonec lidské vztahy jsou dnes už tak tak nesmyslné, že se dá milovat kdokoliv i cokoliv, protože láska je láska.
Teď nedávno jsem četla vyjádření Olgy Špátové, dcera feministky režisérky Sommerové.
"Pravda je, že ve svém životě zažívám netradiční vztahy. Pro mě je důležité, aby se ti dva měli opravdu rádi. A je mi jedno, jestli je ten muž výrazně starší, nebo jestli je to v mém případě žena, kterou jsem měla a mám velmi ráda. Ve vztahu je nejdůležitější láska,“

Takže Špátová milovala několik mužů, jeden z nich byl i pedofil Kulínský, pak si začala se zpěvačkou Langerovou a nakonec s gerontem Malířem si pořídila dítě. Špátová 33 let, kameraman Malíř 68 let. A protože láska jde přes mrtvoly, tak Malíř kvůli Špátové opustil svoji manželku Vančurovou, která v té době bojovala s rakovinou. smilies/angry.gif
Tak to je hnusnej příběh, ale v případě tvé kamarádky to vypadá na hepyend.

Ten ji zbožňuje a výborně se stará o ni i o celou rodinu.

Co když tvá kámoška ani o nic jiného nestojí?
srpen 08, 2019 09:55
... : Milene
Už jsi jí to řekla, tak co chceš víc? Nech to na ní.
srpen 08, 2019 10:03
... : Bibi
Úplně nechápu Tvoje obavy. Měla bys stejné, kdyby Tvoje nejlepší kamarádka měla čtyři dcery a seznámila se s prokazatelně heterosexuálním mužem?

Splnila jsi svou "povinnost" kamarádky a sdělila jí získané informace. Ale kdoví, jak to ti dva mají, třebas je ten partner podobojí, takže zvládá vyhovět partnerce i si občas zaskotačit jinde, třeba je to jen gay, co si chce užívat i rodinu a kamarádce vyhovuje, že má partnera pro výchovu dětí a o sex až tolik nestojí?
Ano, v obou případech je tu riziko. V prvním riziko získání pohlavní nemoci, pokud by tento muž spal s náhodnými partnery i s Tvou kamarádkou, v druhém, že kamarádka v tomto vztahu ztrácí čas a příležitost najít si partnera i do postele.
srpen 08, 2019 10:04
... : toulavejV
Tak si ujasníme, co chceš ve skutečnosti - píšeš, že tvoje kamarádka by měla vědět, koho má vedle sebe. Ale, to jsi jí už řekla! Takže, ve skutečnosti chceš, aby se ale podle toho, co jsi jí řekla, tak i začala chovat a jednat! Jenomže, to už je jenom její věc! Protože to je její život, je svéprávná a píšeš i samostatná, když je superžena. TAK SE PŘESTAŇ PLÉST DO JEJÍHO ŽIVOTA!

Vy, příliš starostliví, to je neštěstí tohohle světa.
Někteří si za dotace státu najímají lodě, čekají před Libyí na moři, až jim pašeráci černoušků zavolají, kde si je mají vyzvednout z gumových člunů jako trosečníky a odvézt je do EU, někteří schvalují zákony na abstinenci pro vodáky pod pokutou sto tisíc v českých korunách!!, někteří schvalují zákony na svícení aut i za slunečného dne kvůli bezpečnosti, někteří schvalují zákony na ochranu občanů před cizinci ve formě požadavku víz na letišti, ale jsou zásadně proti bránění ilegálního přechodu státní hranice a to z humanitárních důvodů . . . někteří . . . těch nesmyslů je u starostlivých tolik . . .

a Bíbí, ty jsi bývalá bb?
srpen 08, 2019 11:18
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]